Μεταγραφή Μεγατόνων στο Survivor: Υπέγραψε και μπαίνει ο Πάτρικ Ογκουνσότο!

Survivor Βόμβα: Υπέγραψε και μπαίνει στο ριάλιτι ο Πάτρικ Ογκουνσότο!
Τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor είναι τραγικά και ο Ατζούν κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα ανεβάσει! Η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα έφερε αρχικά μια ικανοποίηση, όμως όχι για πολύ! Τα νούμερα στο επεισόδιο της Τετάρτης ήταν ξανά τραγικά και ο Ατζούν αναζητά νέες λύσεις!
Και φαίνεται πως προσωρινά την βρίσκει στο πρόσωπο του Πάτρικ Ογκουνσότο! Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, φαίνεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο!

Ο 35χρονος Νιγηριανός ήταν από τα πρόσωπα που αναμενόταν να είναι στο παιχνίδι στη δεύτερη version του, στο Survivor 2, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη.


«Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε. Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά», είχε πει τότε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται να έφτασε για τον Πάτρικ Ογκουνσότο και να τον δούμε επιτέλους στο Survivor και στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Πηγη athensmagazine.gr