2χρονο Αγόρι μεταφέρεται με βαριά Εγκαύματα στο Νοσοκομείο. Μόλις οι Γιατροί ανακάλυψαν το σκοτεινό Μυστικό της Γιαγιάς του, Πάγωσαν
Www.true.gr

2χρονο Αγόρι μεταφέρεται με βαριά Εγκαύματα στο Νοσοκομείο. Μόλις οι Γιατροί ανακάλυψαν το σκοτεινό Μυστικό της Γιαγιάς του, Πάγωσαν

Η δουλειά της γιαγιάς είναι να κακομάθει το μωρό! Ωστόσο, δεν νιώθουν το ίδιο όλες οι μητέρες ή γιαγιάδες. Στην πόλη Haltom City του Texas, μία γιαγιά ομολόγησε πως σκότωσε τον εγγονό της τον Μάρτιο του 2016.

Αρχικά, η Patricia Flores, 44, είπε στην αστυνομία πως ο 2χρονος εγγονός της είχε πέσει κατά λάθος μέσα στην μπανιέρα ενώ είχε καυτό νερό. Το δέρμα στα πόδια του μικρού Lyfe είχε καεί εντελώς και είχε εγκαύματα στα γεννητικά του όργανα και τον ποπό.

Πώς θα μπορούσε όμως να έχει τέτοια εγκαύματα αν μπήκε από μόνος του στην μπανιέρα; Η Patricia νόμιζε πως μπορούσε να φροντίσει τα εγκαύματα του εγγονού της επειδή ήταν νοσοκόμα πιο παλιά. Έτσι, το αγοράκι έμεινε χωρίς ιατρική φροντίδα για έξι μέρες.Η Flores τελικά κάλεσε ασθενοφόρο όταν ο Lyfe έκλεισε τα μάτια του στις 4 Απριλίου 2016. Εκτός από εγκαύματα στο σώμα του, του έλειπαν δόντια και είχε χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μελανιές.Η αστυνομία της πόλης είπε πως το ότι περίμενε τόσο πολύ η Flores μέχρι να πάει στο νοσοκομείο δείχνει πως οι τραυματισμοί δεν είχαν προκληθεί από ατύχημα.

Η Flores καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε 57 χρόνια φυλάκισης!

Credit: relayhero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr