Μετά το σάλο έρχεται η ανατροπή στο Survivor: Αλλάζουν όλα
Www.true.gr

Μετά το σάλο έρχεται η ανατροπή στο Survivor: Αλλάζουν όλα

Η μεγάλη επιθυμία χιλιάδων τηλεθεατών του Survivor θα γίνει πραγματικότητα και η ατομική ασυλία επιστρέφει!

Όπως είχαμε σ’ όλα τα Survivors μέχρι σήμερα τα ατομικά αγωνίσματα θα επιστρέψουν, με τους παίκτες της ομάδας που χάνει την ασυλία να μάχονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

 

Την αποκάλυψη στην ουσία έκανε και ο Γιώργος Λιανός, μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, που όταν ρωτήθηκε απέφυγε να απαντήσει με τρόπο! Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να βγαίνουν πλέον από δοκιμασίες και η ψηφοφορία να γίνεται ανάμεσα στους 3 (ή και παραπάνω) υποψήφιους προς αποχώρηση!


Μ’ αυτό τον τρόπο στην ουσία η παραγωγή παραδέχτηκε πως κάτι πήγε λάθος με την ψηφοφορία που έβγαλε πιο δημοφιλή παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι αλλαγές αυτές αναμένονται άμεσα και ίσως από την επόμενη εβδομάδα…

 

Με τον σάλο που δημιουργήθηκε στο Survivor, αλλάζει ο τρόπος που θα γίνεται η ψηφοφορία.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Survivor, τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην ψηφοφορία μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ, η οποία φυσικά και δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος.


Αποκαλύφθηκε λοιπόν οτι επανέρχονται τα αγωνίσματα για την ατομική ασυλία, προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ατομική προσπάθεια των παικτών.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό πλέον το κοινό θα ψηφίζει αποκλειστικά για το ποιος παίκτης θα φύγει και όχι για τον δημοφιλέστερο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr