Θυμάστε τον 14χρονο με τον Τεράστιο Όγκο στο Πρόσωπο; Δείτε την Τραγική του Κατάληξη...
Www.true.gr

Θυμάστε τον 14χρονο με τον Τεράστιο Όγκο στο Πρόσωπο; Δείτε την Τραγική του Κατάληξη…

Το 14χρονο αγόρι που είχε έναν όγκο 4,5 κιλών στο πρόσωπο πέθανε μετά την επέμβαση που έγινε για να του τον αφαιρέσουν. Ο Emanuel Zayas υποβλήθηκε πριν δύο εβδομάδες σε μία επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος που είχε στο πρόσωπο.

Οι γιατροί είπαν πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση, αφού ο όγκος είχε αρχίσει να τον πνίγει και φοβόντουσαν πως θα σπάσει τον λαιμό του.

Ωστόσο, το αγόρι από την Κούβα πέθανε την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Μαϊάμι λόγω επιπλοκών από την επέμβαση που προκάλεσε νεφρική και πνευμονική ανεπάρκεια.Ο χειρούργος Dr Robert Marx, που δώρισε τον χρόνο του για την επέμβαση, είπε σε μία δήλωση: «Φαίνεται πως η σωματική πίεση της επέμβασης ήταν υπερβολική για την ανατομία του παιδιού.»

Ο Emanuel γεννήθηκε με πολυοσοτική ινώδη δυσπλασία, μία κατάσταση που αντικαθιστά τους ιστούς με κόκαλα προκαλώντας παραμορφώσεις στα πόδια, τα χέρια και το κρανίο.

Η κατάστασή του προκλήθηκε από γενετική παραμόρφωση αλλά δεν είναι γνωστό τι προκαλεί την ανωμαλία.Εκτός από τον όγκο, η ασθένεια είχε προκαλέσει κατάγματα στα χέρια και τα πόδια του που τον απέτρεπαν από το να περπατάει μόνος του. Είχε επηρεάσει τον τρόπο που περπατούσε, μιλούσε και τον είχε κάνει αγνώριστο.

Ο όγκος μεγάλωνε από όταν ήταν 11, όταν αυτό που νόμιζαν για σπυράκι ήταν στην πραγματικότητα κόκαλο που αναπτυσσόταν από το σαγόνι του.

Ενώ ο όγκος δεν είναι καρκινικός, απειλούσε την ζωή του παιδιού γιατί αν μεγάλωνε και άλλο, θα τον έπνιγε και θα του έσπαζε τον λαιμό.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr