Μετά από Αυτό το Xoύφτωμα την Άφησε Έγκυο. Η Προκλητική Φωτογραφία από την Παραλία και η Εγκυμοσύνη που Μόλις Έσκασε.
Www.true.gr

Μετά από Αυτό το Xoύφτωμα την Άφησε Έγκυο. Η Προκλητική Φωτογραφία από την Παραλία και η Εγκυμοσύνη που Μόλις Έσκασε.

Η Eva Longoria και ο Jose ‘Pepe’ Baston περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η 42χρονη ηθοποιός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος με το παιδί του 49χρονου δεσπότη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το ζευγάρι περιμένει είναι γερό αγοράκι!

Ο Baston, έχει ήδη τρία παιδιά – τη 22χρονη κόρη του Ναταλία και τα 14χρονα δίδυμα Mariana και Jose – με την πρώην σύζυγό Natalia Esperοn. Δυστυχώς ο γιος του Σεμπάστιαν πέθανε μερικές μέρες μετά τη γέννησή του το 2003.

Η Eva, ίσως υπονόησε τα χαρμόσυνα νέα, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, στο 12ο Ετήσιο Women Of Worth Event της L’Oreal Paris, στις 6 Δεκεμβρίου. Ενώ πόζαρε για τις φωτογραφίες, άγγιζε το στομάχι της.

Η τελευταία φορά που ανέδειξε το φανταστικό της σώμα με μπικίνι, ήταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ίμπιζα της Ισπανίας στα τέλη Ιουλίου.Οι αγάπες δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χείλη τους μακριά από το άλλο, καθώς πετάχτηκαν στην παραλία.

Μήνες πριν από αυτό, είχε μιλήσει για τον Baston αποκαλώντας τον «καταπληκτικό μπαμπά», ενώ μιλούσε για την ανιδιοτέλεια του.

Η Eva είπε ο σύζυγός της είναι πολύ ευγενικός και βοηθά πάντα τους άλλους. Επίσης είπε: «Είναι ένας πολύ ανιδιοτελής άνθρωπος και είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Έτσι, τα παιδιά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν και αυτό είναι πραγματικά όμορφο».Πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2015, η Eva ρωτήθηκε αν ήταν πολύ αργά για αυτήν για να κάνει παιδιά, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της.

«Μόλις έκλεισα τα 40, οπότε έχω σκεφτεί, «Μήπως παιρνάει ο καιρός;» Ο Longoria είχε πει τότε: «Θα έπρεπε να το σκεφτώ, αλλά αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι γεμάτη».

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2013 και αρραβωνιάστηκαν 2 χρόνια μετά στο Dubai. Παντρεύτηκαν στο Μεξικό το 2016, παρόλο που εκείνη είχε πει ότι δεν θα παντρευόταν ξανά.

«Δεν είμαι fan του γάμου, αλλά μου αρέσει να είμαι παντρεμένη με αυτόν», είπε. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευόμουν ξανά. Είναι αυτός που το κάνει να αξίζει τον κόπο».

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr