Μετά από 10 χρόνια ο Κώστας Σημίτης θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη!

Προσκεκλημένος της Κίνησης «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών» στις 18 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Τέρμα στην αποτελμάτωση».

Η εκδήλωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Καψής». Όπως σημειώνεται, η πρόταση προς τον πρώην πρωθυπουργό υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες από στέλεχος της Κίνησης, σε συνάντηση την οποία είχαν στην Αθήνα.

Μάλιστα, η αποδοχή της προκάλεσε αιφνίδια έκπληξη καθώς ο Κώστας Σημίτης είναι ιδιαιτέρως φειδωλός στις δημόσιες εμφανίσεις του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως συνηθίζει να εκφράζει δημόσιο λόγο μέσω των άρθρων και των βιβλίων του ενώ όσον αφορά την περίπτωση της Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός  έχει να τοποθετηθεί σε δημόσια εκδήλωση για παραπάνω από δέκα χρόνια.

Τέλος, ας σημειωθεί πως η ομιλία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ως προς το περιεχόμενό της καθώς γίνεται σε μια κρίσιμη πολιτικά συγκυρία καθώς απομένει ελάχιστος καιρός έως τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

[Πηγή]