Μέσα στη χλιδή ο Κιμ – Αυτή είναι η πολυτελέστατη σουίτα που έκλεισε στο Βιετνάμ
Www.true.gr

Μέσα στη χλιδή ο Κιμ – Αυτή είναι η πολυτελέστατη σουίτα που έκλεισε στο Βιετνάμ

Μια εντυπωσιακή σουίτα, σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία του Ανόι, έκλεισε το επιτελείο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, για την παραμονή του, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ...

Μια εντυπωσιακή σουίτα, σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία του Ανόι, έκλεισε το επιτελείο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, για την παραμονή του, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, κατά την οποία -αύριο, Τετάρτη- θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το CNN, πρόκειται για το -ισπανικής αλυσίδας- Melia Hotel, ένα ξενοδοχείο που παρέχει πολυτελές Spa, ειδικεύεται στη διακόσμηση με έργα τέχνης, και διαθέτει δυο άρτια εξοπλισμένα εστιατόρια -ένα με διεθνή κουζίνα και ένα με ασιατικά πιάτα.

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου 

Η προεδρική σουίτα που θα φιλοξενήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσεκται στον 22ο όροφο, είναι εμβαδού 185 τ.μ. και προσφέρει μια μαγευτική θέα στον Ερυθρό Ποταμό και τη λίμνη της πόλης, Hoan Kiem.


Η προεδρική σουίτα των 185 τ.μ.

Το ξενοδοχείο, πιθανώς, επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητάς του από την πρεσβεία της Βόρειας Κορέας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου.


Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Σιγκαπούρη, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε μείνει στην προεδρική σουίτα 335 τ.μ. του ξενοδοχείου St. Regis, η οποία «αγγίζει» τις 6.000 με 8.000 ευρώ τη βραδιά.

Οι σουίτες στο Melia Hotel του Ανόι ξεκινούν από τα 160 ευρώ.


Eνα από τα δυο μεγάλα εστιατόρια του Melia Hotel

pentapostagma

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr