Μερακλού Κυρία 72 Ετών, Παντρεύτηκε 19χρονο και την Πρώτη Νύχτα Γάμου την Περίμενε Μια Έκπληξη

Η αγάπη μπορεί να συμβεί στα πιο απρόσμενα μέρη και με την πρώτη ματιά. Σε μια περίεργη τροπή γεγονότων, μια γιαγιά ηλικίας 72 ετών (η οποία έχει τέσσερα παιδιά και έξι εγγόνια) γνώρισε και παντρεύτηκε έναν 19χρονο νεαρό, όταν τον γνώρισε στην κηδεία του γιου της. Δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει γι ‘αυτόν και ισχυρίζεται ότι είναι ένας «θαυμάσιος eραστής», σύμφωνα με την Daily Mail. Όπως λέει και το ρητό, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, έτσι συμβαίνει και με την Almeda Errell. Παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορά σχεδόν 53 χρόνια, ερωτεύτηκε τον σύζυγο της Gary Hardwick, με τον οποίο είναι παντρεμένοι επί τέσσερα χρόνια! Έζησαν ρομαντικές στιγμές και ο Gary της έκανε πρόταση γάμου μόλις δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού.

Αναφερόμενη στην τελευταία της σχέση σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, η Almeda είπε: «Ήμουν παντρεμένη για 43 χρόνια και δεν κάναμε πολλά φιλιά ή αγκαλιές, δεν υπήρχε ρομαντισμός». Όσον αφορά την τρέχουσα σχέση της, την περιγράφει ως «ανεμοστρόβιλο». Πρόσθεσε: «Πάντα κάνουμε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον και φιλιόμαστε, απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίζεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θέλεις να χάσεις αυτό το συναίσθημα».

Το ζευγάρι απέφυγε το σeξ μέχρι να παντρευτούν. Και οι δύο περιγράφουν ο ένας τον άλλον ως «θαυμάσιο eραστή». Μιλάει για το πώς τα μικρά πράγματα στη σχέση τους κάνουν τρομερή διαφορά και πόσο ευγνώμονες είναι ο ένας για τον άλλο. «Στη σχέση μας, κάνουμε μικρά πράγματα κάθε μέρα για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον είτε μαγειρεύοντας κάποιο δείπνο ή είτε κάνοντας δουλειές», είπε. Παραδόξως, ο Gary είναι στην πραγματικότητα μικρότερος από έναν από τους εγγόνους της Almeda, αλλά πιστεύει ότι είναι πραγματικά «ώριμος για την ηλικία του».

Πριν συναντήσει την Almeda, είχε μόλις βγει από μια σχέση με μια 77χρονη γυναίκα. Για την Almeda και τον Gary, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωρίστηκαν στην κηδεία του γιου της και αντάλλαξαν ματιές. Από τότε, ήξερε ότι ήταν ο μοναδικός. Αφού της έδωσε τα συλλυπητήριά του σε αυτήν, ήταν στο μυαλό του όλη την ώρα, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καμία επαφή μετά την κηδεία.

Αλλά η μοίρα τους ένωσε ξανά, όταν συναντήθηκαν ξανά στο Chuck E Cheese εστιατόριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων. Από τότε είναι μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ωστόσο, η ασυνήθιστη σχέση τους δεν έχει αντιμετωπιστεί με ανοιχτές αγκάλες από ορισμένα μέλη της οικογένειάς τους.

«Ποτέ δεν αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάτι που παντρεύτηκα την Almeda», είπε ο Gary. «Είμαι πραγματικά ώριμος για την ηλικία μου, δεν εντάσσομαι καθόλου σε νεαρή ηλικιακή ομάδα. Ποτέ δε με έλκυαν οι νεώτερες γυναίκες .. Ακόμη και όταν ήμουν 13 ή 14, είχα πάντα μια έλξη για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και όταν το είπα στην γιαγιά μου, που με μεγάλωσε, δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε, αλλά μας δέχτηκε.

Όσον αφορά τη γρήγορη πρότασή γάμου του, εξήγησε: «Πολλοί άνθρωποι περιμένουν χρόνια για να παντρευτούν και όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις για τον γρήγορο γάμο, αλλά ξέραμε ότι ήμασταν ερωτευμένοι, γι ‘αυτό άδραξα την ευκαιρία.».

Υπάρχει προφανώς ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Σύμφωνα με την Psychology Today, οι σeξουαλικές ορμόνες ενός άνδρα κορυφώνονται στα 18, ενώ για τις γυναίκες αυτό γίνεται στα 30. Έτσι, ένας άντρας αυξάνει τις πιθανότητες του να είναι σeξουαλικά συμβατός με την σύντροφό του αν παντρευτεί μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν μια πληθώρα εμπειριών και ξέρουν τι θέλουν από μια σχέση, αποφεύγοντας πολλές περιττές μάχες. Νιώθουν επίσης πιο ζωντανές όταν έχουν έναν νεότερο σύντροφο. Εκτός αυτού, έχοντας έναν νεότερο σύντροφο σημαίνει ότι θα εντυπωσιάζονται και θα σας θαυμάζουν για την επιτυχία και τα επιτεύγματά σας. Οι νεότεροι άνδρες είναι επίσης πιο αυθόρμητοι, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.