Ετοιμάζει κάθε μέρα το μεσημεριανό του άντρα της για την δουλειά και την κατηγορούν ότι του φέρεται σαν να είναι παιδί

Μια σύζυγος γελοιοποιήθηκε από χρήστες του Διαδικτύου επειδή ετοιμάζει καθημερινά μεσημεριανό γεύμα για τον άντρα της πριν πάει στη δουλειά κάθε πρωί.

Μοιράστηκε μια φωτογραφία του πακέτου γεύματος, το οποίο περιελάμβανε σάντουιτς, μια ποικιλία από τυριά, κράκερ και λουκάνικα κομμένα, τρία φρούτα, την οποία ανέβασε σε μια αυστραλιανή ομάδα στο Facebook με τη λεζάντα: «Το μεσημεριανό γεύμα του Tradie».

Η γυναίκα είπε ότι είναι «φθηνότερο, πιο φρέσκο και πιο υγιεινό» από τα γεύματα που διατίθεται συνήθως σε εργοτάξια και στο κέντρο της πόλης, όπου εργάζονται συνήθως ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί και υδραυλικοί.

Η δημοσίευση έλαβε ένα σωρό αρνητικές απαντήσεις και ο διαχειριστής της ομάδας αναγκάστηκε να αφαιρέσει σχόλια που επέκριναν τη γυναίκα ότι μεταχειριζόταν τον σύζυγό της σαν μικρό παιδί.

«Πρέπει να τους ταΐζουμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας τώρα;» μια γυναίκα ρώτησε κάτω από τη φωτογραφία.

Πολλοί την υπερασπίστηκαν αφού ο διαχειριστής είπε στους επικριτές να κοιτάζουν τη δουλειά τους και να σεβαστούν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να διαχειρίζονται τα νοικοκυριά τους.

«Όχι άλλα σχόλια σχετικά με το εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το γεύμα του συντρόφου σας», είπε.

«Κανείς δεν σας αναγκάζει να συσκευάσετε το γεύμα του συζύγου της αυτής της γυναίκας. Προχωρήστε παρακάτω αν δεν συμφωνείτε με αυτό.»

Μια άλλη είπε ότι η μητέρα της εξακολουθεί να συσκευάζει σνακ και μεσημεριανά γεύματα για τον μεσήλικο πατέρα της που οδηγεί μεγάλες αποστάσεις για να εργαστεί σε ανθρακωρυχείο κάθε εβδομάδα.

«Ο συνάδελφός του ζήλεψε τόσο πολύ που άρχισε να φτιάχνει κι αυτός γεύματα για τη δουλειά του», είπε.

Μία συνταξιούχος που ετοίμαζε γεύματα για τον σύζυγό της έως ότου βγήκε και αυτός στη σύνταξη, συγχαίρει τους ανθρώπους που βρίσκουν το χρόνο να το κάνουν κάθε μέρα.

Άλλοι έδειξαν υποστήριξη κοινοποιώντας φωτογραφίες των γευμάτων που ετοιμάζουν για τους συντρόφους τους, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που αφήνει στοργικά μηνύματα στο καπάκι του τάπερ του συζύγου της κάθε πρωί.

Στη φωτογραφία της δείχνει ότι έχει αφήσει μικρά σημειώματα πάνω στα πλαστικά τάπερ: «τα καλά πράγματα στη ζωή είναι καλύτερα μαζί σου».

Μια άλλη γυναίκα είπε ότι μπερδεύτηκε όταν ετοίμαζε τα γεύματα ένα πρωινό, και έδωσε κατά λάθος το γεύμα του γιου της στον άντρα της, κάνοντας τους συναδέλφους του να γελάσουν.

«Όλοι στη δουλειά του γελούσαν, ωστόσο, είναι καλύτερο από το να αγοράζεις μεσημεριανό κάθε μέρα».