Μελίνα Ασλανίδου: Το μοναχικό καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό της μέσα από φωτογραφίες

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης περνούν το καλοκαίρι τους χωριστά, αφού, όπως φημολογείται, έχουν δώσει εδώ και λίγο καιρό τέλος στη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια, η οποία πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα μαζί με την Γλυκερία, έχει εγκαταλείψει τα Χανιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και πλέον έχει μετακομίσει στην Αθήνα ξανά!

Τα Χανιά είναι ο τόπος καταγωγής και επαγγελματικής δραστηριοποίησης του Βασίλη Μουντάκη και η Μελίνα είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί εκεί, ενώ σε συνεντεύξεις της είχε παραδεχτεί πόσο όμορφη ήταν η ζωή της σε αυτή την πόλη.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια κοινής πορείας, όμως, στο instagram account της η Μελίνα αναρτά φωτογραφίες μόνη της και σε καμία δεν απεικονίζεται ο Βασίλης.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, καθώς δεν συνηθίζει να τοποθετείται δημόσια για θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Η μόνη φορά που έκανε την εξαίρεση ήταν όταν είχε ακουστεί έντονα η φήμη ότι παντρεύεται.

O χωρισμός τους δεν έχει επιβαιωθεί, ωστόσο οι φήμες είναι αρκετές…

Σε παλιότερη δημόσια έξοδό τους, όταν τίποτα δεν έδειχνε να τους κρατά μακριά…

Το καλοκαίρι της είναι διαφορετικό.

Ποζάρει μόνη στις περισσότερες αναρτήσεις της.

Απολαμβάνει την ηρεμία της φύσης.

Είναι μια όμορφη γυναίκα.

Σε ήρεμη διάθεση.

Δεν συνηθίζει να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει θέματα προσωπικής φύσεως.

Χαλαρώνει και ηρεμεί.

Η θάλασσα είναι το στοιχείο της.

Κάνει τα μπάνια της.

Έχει ένα ήρεμο βλέμμα.

Εικόνα αισιοδοξίας.

Με θετική αύρα.

Πηγή : gossip-tv.gr