Η Μελάνια Τραμπ έγινε πάλι μοντέλο αλλά για καλό σκοπό
Www.true.gr

Η Μελάνια Τραμπ έγινε πάλι μοντέλο αλλά για καλό σκοπό

Παρά την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να φοράει μάσκα

Στην μάχη για την χρήση μάσκας από τους πολίτες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού όπως συστήνουν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ρίχτηκε και η Μελάνια Τραμπ παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της και πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει δηλώσει ότι ο ίδιος δεν θα φοράει μάσκα.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν αρκέστηκε, μάλιστα, μόνο στο να αναρτήσει ένα βίντεο με την ίδια να προτρέπει τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα αλλά φόρεσε και φωτογραφήθηκε να φορά και η ίδια μια.

A Message From First Lady Melania Trump about Face Masks

«Ενώ το CDC συνεχίζει να μελετά την διασπορά του COVID-19, την ίδια ώρα συστήνει στους πολίτες να φορούν μάσκες για το πρόσωπό τους όταν κινούνται σε περιοχές στις οποίες τα μέτρα για τις αποστάσεις είναι δύσκολο να διατηρηθούν, όπως στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία» ακούγεται να λέει η Μελάνια Τραμπ στο βίντεο ενώ κρατάει στα χέρια της μια μάσκα.Παράλληλα επισημαίνει ότι η χρήση μάσκας «δεν αντικαθιστά την σημασία του social distancing. Είναι άλλη μια σύσταση για να είμαστε όλοι ασφαλείς».Το βίντεο έγινε viral καθώς την πρώτη ώρα της ανάρτησής του είχε περισσότερα από 100.000 views.

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr