Το μελαγχολικό βλέμμα του Έλληνα παππού και της γάτας του. Η φωτογραφία που εντυπωσίασε ακόμη και την ιταλική Vogue
Www.true.gr

Το μελαγχολικό βλέμμα του Έλληνα παππού και της γάτας του. Η φωτογραφία που εντυπωσίασε ακόμη και την ιταλική Vogue

Ξημερώματα Κυριακής 18 Μαρτίου. Ένας ηλικιωμένος άνδρας περιπλανιέται αγκαλιά με την ολόλευκη γάτα του στους δρόμους της Αθήνας.

Τη στιγμή αυτή απαθανάτισε η ερασιτέχνης φωτογράφος και συντάκτρια Βικτώρια Άλεξ, η οποία συνάντησε τον 93χρονο άνδρα σε νυχτερινό λεωφορείο της Αθήνας. Η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του κόσμο, κερδίζοντας τους χρήστες των social media παγκοσμίως.

Το εντυπωσιακό της φωτογραφίας είναι ότι ο ηλικιωμένος άνδρας με τα λευκά μαλλιά κρατά την ολόλευκη γάτα του, η οποία όχι μόνο κοιτάει την κάμερα, αλλά έχει και παρόμοιο βλέμμα με τον ιδιοκτήτη της.Η εντυπωσιακή φωτογραφία έγινε viral εξαιτίας της μοναδικότητας και της εκφραστικότητάς της. Μάλιστα, αναδημοσιεύτηκε ακόμη και στην ηλεκτρονική έκδοση της Ιταλικής Vogue.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1679703645442607&set=a.101792129900441&type=3Η νεαρή φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ έδωσε στον άνδρα την υπόσχεση ότι θα του αφήσει τη φωτογραφία του στο ταχυδρομικό κουτί του σπιτιού του.

«Οι επιβάτες των μεταμεσονύχτιων λεωφορείων της Αθήνας μπορεί να είναι γεννημένοι τον Ιούνιο του 1921, να παίρνουν χάπι για την κολπική μαρμαρυγή, να μένουν στους Αμπελόκηπους, να διαβάζουν πολύ, να μην αναγνωρίζουν τα κτίρια της Β. Σοφίας, να έχουν μια γάτα που το βλέμμα της είναι ίδιο με το δικό τους. Εγώ σε έναν επιβάτη του Χ14 υποσχέθηκα πως θα του αφήσω τη φωτογραφία του στο ταχυδρομικό κουτί.
(Μάρτης, 2018, 3.34 πμ)».

valueforlife

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr