Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω απο τα video games
Www.true.gr

Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω απο τα video games

Πολλοί έχουν αμέτρητες απόψεις για τα βιντεοπαιχνίδια και πολλά από αυτά δεν είναι καλές έως καθόλου.  Είμαστε εδώ για να αναφέρουμε όλους τους μύθους για τους νέους παίκτες και να ξεκαθαρίσουμε ποιες είναι οι μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια; Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το ότι …

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι εθιστικά

Τόσοι πολλοί θεωρούν ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι εξίσου εθιστικά με τα ναρκωτικά. Και αυτό έχει νόημα. Μετά από όλα, τα βιντεοπαιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να σας γαντζώνουν, γι ‘αυτό ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας  παίζοντας τους!

Λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς εθισμού, είναι, απλά όχι μόνο με τον τρόπο που νομίζετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι – και δεν μπορούν – να είναι ένας εθισμός. Όπως, όταν κάποιοι πιέζαν να κάνουν τον εθισμό των παιχνιδιών ασθένεια, όπως ο αλκοολισμός, οι γιατροί του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου μόνο που δεν γέλασαν. Τώρα, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είπαν ότι ήταν τόσο εξωπραγματικό, αλλά εξήγησαν ότι χρειάζονται περισσότερες έρευνες για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό ότι το 10% των παικτών βιντεοπαιχνιδιών είναι εθισμένοι σε βιντεοπαιχνίδια.

Οι κονσόλες έχουν πεθάνει

Υπάρχει μια κονσόλα για κάθε μέρα της εβδομάδας, φαίνεται. Και όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι υπολογιστές είναι καλύτεροι από οτιδήποτε άλλο και οι κονσόλες σβήνουν αργά.  Οι κονσόλες πωλούνται ασφαλώς λιγότερο από ποτέ!

Εεεε βασικά οι πωλήσεις κονσολών είναι πραγματικά πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή. Η Nintendo, η Microsoft και η Sony είναι εδώ για να μείνουν.Οι Gamers είναι όλοι άντρες

Οι ενήλικες γυναίκες gamers συνθέτουν μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι ακόμη και τους νεαρούς έφηβους.

Τώρα, για να είμαστε δίκαιοι, οι άνδρες συνολικά εξακολουθούν να είναι οι περισσότεροι δημογραφικά, αλλά μας δείχνει ότι όλο και περισσότερο, οι γυναίκες παίζουν παιχνίδια, και με το ρυθμό που πηγαίνουν θα κλέψουν τα δημογραφικά απο τους άντρες.

Η δημιουργία των Video games δεν κοστίζει

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι απλοί αριθμοί 011011,σωστά;

Όχι ακριβώς . Η ιδέα ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε στο γκαράζ σας με μια παρέα φίλων είναι πολύ λάθος, τα παιχνίδια είναι πραγματικά δύσκολα και υπερ-σύνθετα για να γίνουν. Απαιτεί σχεδιαστές, καλλιτέχνες, φωνητικούς καλλιτέχνες, περισσότερους σχεδιαστές, προγραμματιστές, δοκιμαστές κλπ. Υπάρχουν τόση δουλειά για τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, και αυτό είναι μόνο η  κατασκευή τους. Δεν πρόκειται καν να αρχίσουμε να μιλάμε για την εμπορία βιντεοπαιχνιδιών, γιατί τότε θα έπρεπε να μιλάμε για όλα τα κακά διαφημιστικά βίντεο και αυτό μοιάζει με ένα διαφορετικό άρθρο, έτσι δεν είναι;Δεν χρειάζεστε κάποιο πτυχίο για να δημιουργήσετε ένα βιντεοπαιχνίδι

Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η δημιουργία παιχνιδιών είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας , δεν απαιτείται σχολική εκπαίδευση ή βοήθεια. Είναι ένας υπέροχος, ρομαντικός μύθος.

Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών … συγγνώμη αλλά, θα πρέπει να πάτε στο σχολείο γι ‘αυτό. Τουλάχιστον σήμερα υπάρχουν σχολεία γι ‘αυτό . Τώρα που η δημιουργία παιχνιδιών είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, και τα παιχνίδια είναι πιο περίπλοκα από ποτέ, καλό θα ήταν να έβγαζες καλό βαθμό στο σχολείο.

Τα video games σε κάνουν βίαιο

Θα υπέθετε κανείς ότι τα παιχνίδια σε κάνουν βίαιο λόγω των αμέτρητων φόνων που έχετε διαπράξει σε αμέτρητα παιχνίδια, Σωστά?

Βασικά κάποιες έρευνες παρά το τι πίστευαν πάντα οι γονείς, απέδειξαν ότι δεν σε κάνουν βίαιο ή εγκληματία.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr