Στην έκδοση «Survivor: Pearl Islands», ο Jon Dalton ή καλλιτεχνικά Jonny Fairplay, παλαιστής και παίκτης reality, είχε σκαρφιστεί ένα αναιδές ψέμα.
Ίντριγκες, κόλπα, τακτικές, τσακωμοί και στρατηγική χαρακτηρίζουν το δημοφιλές στην υφήλιο- όχι μόνο στην Ελλάδα- Survivor. Τίποτα όμως, δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που χαρακτηρίστηκε ως το «μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του Survivor»!

Αυτό συνέβη στην έκδοση «Survivor: Pearl Islands», όταν ο Jon Dalton ή καλλιτεχνικά Jonny Fairplay, παλαιστής και παίκτης reality είχε σκαρφιστεί ένα αναιδές ψέμα.

Για να δημιουργήσει μια όποια συμπάθεια προς το πρόσωπό του, αλλά και να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι, ένας φίλος του Johny Fairplay, ο Dan που είχε μπει στο παιχνίδι, θα τον ενημέρωνε μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του, ότι η γιαγιά του είχε πεθάνει.

Οι συμπαίκτες του, βλέποντάς τους στεναχωρημένους, τους έδωσαν χρόνο και χώρο για να συζητήσουν και να του πει ο Dan τι συνέβη και πως η γιαγιά του είχε «φύγει» από τη ζωή. Αποφάσισαν μάλιστα να του δώσουν το βραβείο επικοινωνίας για να συνομιλήσει με την οικογένειά του. Όπως και έγινε…

Το ψέμα κατάφερε να το κρατήσει κρυφό από τους συμπαίκτες του, μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Φυσικά, το τηλεοπτικό κοινό γνώριζε όλη την αλήθεια. Η γιαγιά του ζούσε και βασίλευε, ήταν σπίτι της και παρακολουθούσε τον Τζέρι Σπρίγκερ, μια εκπομπή σύμβολο της trash TV.

Ο Jonny Fairplay άκουσε πολλά βέβαια μετά την αποκάλυψη του ψέματός του, ήταν ιδιαίτερα απεχθής και αντιπαθητικός στους συμπαίκτες του και στον κόσμο, αλλά όχι και στην παραγωγή που, έλεγαν: «Σου φέρνει χρυσό κάθε φορά, είτε είναι μεθυσμένος είτε «απογειώνει» κάποιον. Μακάρι να είχαμε τον Jonny Fairplay κάθε σεζόν. Είναι ένας απόλυτος jackass».

πηγη: gazzetta.gr