Μεγαλόπολη: Πολίτες Κυνήγησαν Υπουργό ΣΥΡΙΖΑ πετώντας του Κάρβουνο και Σανό

«Θερμή» υποδοχή, με συνθήματα αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης στο αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος, διαμαρτυρόμενοι για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

«Τσίπρα – Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά», «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε!», ήταν τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο της πόλης, ενώ πέταξαν κάρβουνο και… σανό.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων στη ΔΕΗ συναντήθηκαν με τον κ. Φάμελλο και αφού του τα.. «έψαλλα» του ζήτησαν να αποχωρήσει από την πόλη, καθώς είναι ανεπιθύμητος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος βρισκόταν στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης από τις 16:00 το απόγευμα, όμως λόγω των έντονων διαμαρτυριών η εκδήλωση για το Ταμείο Μετάβασης ματαιώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο κ. Φάμελλος αρνήθηκε να φύγει από το Δημαρχείο αν πρώτα δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που βρίσκονταν απ’ έξω. Τελικά, μετά από πολύ ώρα και βλέποντας ότι οι συγκεντρωμένοι αυξάνονται συνεχώς, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ακόμα ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο με μεγάλη ταχύτητα, περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά, με τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων να είναι έντονες.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες από το συμβάν:

https://www.facebook.com/100004802776628/videos/937828373053913/

Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος.

ΠΗΓΗ diaforetiko