Μεγάλο χτύπημα στον Πέτρο Φιλιππίδη: Νομική εξέλιξη που φέρνει τα πάνω – κάτω

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό, με την αίτηση απόφυλακισής του να έχει απορριφθεί.

Μετά την είδηση πως ο γιος του δεν πηγαίνει να τον επισκεφτεί στις φυλακές Τρίπολης, ο Φιλιππίδης μετρά ακόμα μία απώλεια, αυτή του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, ο οποίος αποκάλυψε στο dikastikoreportaz πως δεν εκπροσωπεί πλέον νομικά τον γνωστό πρωταγωνιστή.

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη», φέρεται να δήλωσε λακωνικά ο υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με την υπεράσπιση του Φιλιππίδη να έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και η Κική Πακιρτζίδου.

«Μαζί με τη συνάδελφο Κική Πακιρτζίδου είμαστε στην υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη και θα σας έλεγα μόνο ένα πράγμα: Ότι διαδίδονται πολλές ειδήσεις που αφορούν τον κύριο Φιλιππίδη. Και τις διαψεύδω. Το μόνο που θα σας πω είναι πως αυτοί που γράφουν πως σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές στις ηθοποιούς, Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου. Δεν προτίθεται να κάνει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ανακριβείς ειδήσεις. Τον έχω επισκεφτεί και έχουμε μιλήσει. Αναμφισβήτητα η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή», είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό και όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το νομικό «διαζύγιο» Σοφού – Φιλιππίδη προέκυψε λόγω έντονων διαφωνιών των δύο πλευρών.

Νέοι συνήγοροι υπεράσπισης ανέλαβαν τον ηθοποιού
«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε ο Θέμης Σοφός στο dikastikoreportaz.

Πριν από λίγες ώρες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Μάλιστα ο ίδιος ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί τον κωμικό ηθοποιό μαζί με την Κική Πακιρτζίδου. Ο δικηγόρος αποκάλυψε επίσης ότι δεν θα κάνει μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούλιο κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δυο απόπειρες. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.