Μεγάλη Μάχη Πασίγνωστου Έλληνα Ηθοποιού με Σοβαρότατο πρόβλημα Υγείας. Ανεβαίνει έναν Γολγοθά για να σταθεί και πάλι όρθιος.

Tα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο δύσκολα για τον Χρήστο Σιμαρδάνη. Κι αυτό διότι σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, o αγαπημένος ηθοποιός, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση με τον ρόλο του μπάτλερ στη σειρά του Mega «H νταντά», ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες έναν γολγοθά και δίνει τη δική του μάχη για να σταθεί όρθιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, o 60χρονος ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με περίσσια αξιοπρέπεια. Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

«Εμεινε μέσα για περίπου 15 μέρες και πλέον βρίσκεται σπίτι του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί του» και συνέχισε η πηγή στην εφημερίδα: «Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία τους, με θάρρος και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά».


Διάβασε περισσότερα στην εφημερίδα Espresso

Πηγή tlife.gr