Μεγάλη Μάχη για την Πρώτη Ασυλία στο Survivor.
Www.true.gr

Μεγάλη Μάχη για την Πρώτη Ασυλία στο Survivor.

Δεύτερη σερί νίκη είχαν χθες οι μαχητές στο Survivor 2 με σκορ 10-7. Όλα κρίθηκαν στον τελικό στόχο.

Οι Διάσημοι παρόλα αυτά δε φαίνεται να επηρεάζονται. Ακόμα και όταν το βράδυ στην παραλία τους έχουν να αντιμετωπίσουν καταιγίδα, την…ξορκίζουν με τραγούδι.

Η έλλειψη φαγητού αρχίζει να είναι εμφανής και στις δυο ομάδες ενώ «σύννεφα» στις σχέσεις τους αρχίζουν να διαφαίνονται. Η Αγγελική Κοκαλίτσα απομονώνεται και οι συμπαίκτες της προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα απομονωμένη από την ομάδα των Μαχητών φαίνεται η πρωταθλήτρια kick boxing, Αγγελική Κοκαλίτσα, στο Survivor 2.Η ίδια εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια της στην συνέντευξη λέγοντας τα εξής: «Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπω κι εγώ στην ομάδα, γιατί νιώθω λίγο εκτός. Θέλω να με μάθουν, γιατί γενικά κρίνουν πρώτα από την εμφάνιση και μετά από το χαρακτήρα του άλλου και την προσωπικότητα του άλλου κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία.

Για το καλό της ομάδας επέλεξαν να παίξουν οι κοπέλες που είτε κέρδισαν, είτε αποφάσισαν πλειοψηφικά. Πιστεύω σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα φτιάξουν οι σχέσεις μας και θα νιώσω κι εγώ καλύτερα ψυχολογικά και ότι είμαι μέσα στην ομάδα. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα», ανέφερε η Αγγελική Κοκαλίτσα. Οι συμπαίκτες της καταλαβαίνοντας πως εκείνη παραμένει μόνη της στην καλύβα, την κάλεσαν κοντά τους, ωστόσο εκείνη δεν αποκάλυψε τι είναι εκείνο που την έχει ενοχλήσει, παρά αρκέστηκε να πει πως θα τα συζητήσουν εν καιρώ, αφήνοντας αιχμές όπως «όταν η ομάδα είναι μαζί μου, φτιάχνεται η ψυχολογία μου».«Γενικά η Αγγελική νομίζω ότι την ήττα της την πήρε πολύ προσωπικά και το κρατάει μέσα της και αυτό δεν βοηθά ούτε εκείνη, ούτε την ομάδα. Είμαι της άποψης ότι όταν έχω κάτι πάω και το συζητάω ώστε να λυθεί. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πως θα συμπεριφερθεί, ο καθένας έχει το χαρακτήρα του» τόνισε από την πλευρά της η συμπαίκτριά της Βιργινία.

Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο ασυλίας και οι Διάσημοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο Survivor 2. Όποια ομάδα κερδίσει θα καταφέρει να μη χάσει παίκτη, καθώς πλησιάζει η ώρα της πρώτη αποχώρησης από το παιχνίδι.
https://youtu.be/5nE_wHlTgnI

Πηγή e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr