Μεγάλη καταστροφή στο σπίτι Δημήτρη Αλεξάνδρου – Ιωάννας Τούνη, το μεγάλο λάθος που έκανε
Www.true.gr

Μεγάλη καταστροφή στο σπίτι Δημήτρη Αλεξάνδρου – Ιωάννας Τούνη, το μεγάλο λάθος που έκανε

Όλοι όταν φεύγουμε από το σπίτι μας, έχουμε μια σκέψη να μας βασανίζει. «Έκλεισα το θερμοσίφωνο;» αναρωτιόμαστε και αναγκαζόμαστε πολλές φορές να γυρίσουμε πίσω για να σιγουρευτούμε. Και το έχουμε κλείσει τελικά. Η Ιωάννα Τούνη δεν είχε αυτή την ανησυχία, δε γύρισε πίσω να τσεκάρει και γι΄αυτό ένιωσε στο πετσί της τον νόμος του Μέρφι.

Έτσι, όπως ενημέρωσε σε story στο Instagram της, ξέχασε τον θερμοσίφωνα ανοιχτό στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπου σχεδόν συζούν εδώ και μερικούς μήνες,καθώς η ίδια βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα, με αποτέλεσμα αυτός να εκραγεί και να τα διαλύσει όλα.


«Παιδιά ξέρετε τι έγινε; Θες να τους πεις; Ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό. Επαθα αυτό που παθαίνουν οι μαμάδες όταν σας λένε “μην αφήσετε παιδιά ανοιχτό τον θερμοσίφωνα γιατί θα κάνει μπουμ”… Κι έκανε μπουμ παιδιά, πλημμύρισε όλο το σπίτι…σφουγγαρίστρες, βραχυκυκλώματα…Πάει η τηλεόραση, ηχοσύστημα, βιβλία, playstation, πάει το λάπτοπ…πάνε όλα αυτά», παραδέχτηκε η ίδια.

Η πιο μεγάλη απώλεια είναι φυσικά το playstation και θα έπρεπε να είναι λόγος χωρισμού και πολέμου, αλλά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το διαχειρίζεται πολύ ψύχραιμα. Ευτυχώς, η Ιωάννα Τούνη έχει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, που είναι ολοκαίνουργιο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει εκεί!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr