Μεγάλη Καραμπόλα με 7 ΙΧ στην Αττική Οδό – Τεράστιο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση μετ’εμποδίων στους δρόμους: Live εικόνα  – Μεγάλο μποτιλιάρισμα  λίγο μετά την έξοδο της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο – Δείτε τον χάρτη με την κίνηση μέσω της Google

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό, έπειτα από τροχαίο  ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί, συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Στο τροχαίο εμπλέκονται επτά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το irafina.gr ανάμεσα στα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο ατύχημα είναι και υπηρεσιακό όχημα του Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Μεγάλες καθυστερήσεις, 25 – 30 λεπτών, σημειώνονται, από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, προς αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ουρά των οχημάτων που έχει σχηματιστεί ξεπερνά τα πέντε χιλιόμετρα, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Δείτε στον χάρτη της  Google την κίνηση τώρα 

Πού έχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας την Παρασκευή (11/9), καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Ειδικότερα κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη), τόσο στην έξοδο όσο και στην είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας:
Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ
Μεσογείων, κάθοδος
Λ. Κηφισίας (κάθοδος), από Χαλάνδρι έως λεωφόρο Αλεξάνδρας

Πηγή: protothema.gr