Μεγάλες Αλλαγές στη «Μουρμούρα»: Δειτε Ποιο Αγαπημένο ζευγάρι ΔΕΝ θα συνεχίσει στην αγαπημένη σειρά (Pics)

Μπορεί το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» να κατάφερε να πάρει τελικά το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, οι τηλεθεατές όμως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απώλεια.

Η σειρά που διανύει την 5η κατά σειρά σεζόν προβολής της, σίγουρα δεν σημειώνει την επιτυχία των πρώτων ετών, εξακολουθεί όμως να έχει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο μόνο ευχαριστημένο δεν θα μπορεί να δηλώσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Εξελίξεις που θέλουν το πιο αγαπημένο ζευγάρι της «Μουρμούρας»… να χωρίζει. Όχι φυσικά λόγω τηλεθέασης, μα διότι η πρωταγωνίστρια έχει ξεκαθαρίσει ήδη από τα μέσα της σεζόν πως αυτή θα είναι και η τελευταία της, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο «6ος κύκλος».

Ο λόγος για την τηλεοπτική Μαρίνα -κατά κόσμον Δάφνη Λαμπρόγιαννη-, η οποία δεν διαπραγματεύεται την παραμονή της στη σειρά. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Έτσι, σύμφωνα με τον «MyTV» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
Είτε θα δούμε τον τηλεοπτικό Ηλία να συνεχίζει solo, χαρίζοντας στο κοινό στιγμές από την καθημερινότητα και τις εμπειρίες ενός χωρισμένου, είτε θα τον δούμε να ερωτεύεται ξανά και να μας καλεί να γνωρίσουμε τη νέα του αγαπημένη.

Το ρεπορτάζ θέλει για τον ρόλο του νέου αμόρε του Ηλία να έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των Ελένης Ράντου, Βίκυς Σταυροπούλου, Μαρίας Καβογιάννη, Κατερίνας Λέχου και Λήδας Ματσάγγου, με την πρώτη να έχει ζητήσει χρόνο για να επεξεργαστεί την πρόταση που της έγινε.

Κατά τα άλλα, η πρόθεση του καναλιού είναι να μείνουν τα ζευγάρια ως έχουν…

Για να δούμε, λέτε η σειρά του ALPHA να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον;

Πηγη menshouse.gr