Με Δάκρυα στα Μάτια, Πήρε Αγκαλιά τον Γιο της και του Ξύρισαν το Κεφάλι για τον Πιο Φρικτό Λόγο

Αφού γύρισε σπίτι από μία μέρα στην παραλία με την οικογένειά της στις 2 Ιουνίου, η Nichole Brooks κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 2,5 ετών γιο της, Wyatt.

Είχε ένα μεγάλο εξάνθημα, κόκκινα μάτια και μελανιές σε όλο του το σώμα. Δυστυχώς, μία σειρά εξετάσεων επιβεβαίωσε πως ο Wyatt είχε λευχαιμία.

Σε μία ανάρτηση στο Facebook, η Nichole είπε πως προτιμούσε να ξυρίσει μόνη της το κεφάλι του γιου της παρά να τα χάσει από τον καρκίνο.

«Δεν περίμενα να τον κουρέψω τόσο σύντομα αλλά πήραμε την απόφαση να μην αφήσουμε τον καρκίνο να του τα πάρει. Αρχίσαμε να βλέπουμε μαλλιά στο μαξιλάρι του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αποφασίσαμε πως είχε έρθει η ώρα.»

https://www.facebook.com/theluckyfew2015/photos/a.372488506280350.1073741828.372487422947125/784691981726665/?type=3&theater

Η Nichole ήξερε πως αυτό δεν θα ήταν κάτι εύκολο. Ο Wyatt, που πάσχει από σύνδρομο Down, ποτέ δεν ήθελε να του κόβουν τα μαλλιά, οπότε η μητέρα του ήξερε πως θα έπρεπε να του προσφέρει όση περισσότερη άνεση γινόταν όσο μία νοσοκόμα θα τον κούρευε με την μηχανή.

«Έκλαιγε και έκλαιγα μαζί του. Έβλεπα το μωρό μου να παλεύει για την ζωή του και φοβόμουν πολύ το πώς θα ήταν χωρίς μαλλιά.»

Μετά από μερικά φιλιά και δάκρυα, η Nichole του έδειξε την νέα του εμφάνιση και η αντίδρασή του ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενε.

«Το κούρεμα τέλειωσε γρήγορα και πριν το καταλάβω με κοίταξε με τα πανέμορφα καφέ μάτια του και έλιωσα. Όταν του έδειξα την νέα του εμφάνιση χαμογέλασε ως τα αυτιά και μου έδειξε ότι του αρέσει.»

Παρόλο που ο Wyatt έχει υποβληθεί σε αμέτρητες εξετάσεις και χημειοθεραπείες, η οικογένειά του κάνει ότι μπορεί για να του φτιάξει την διάθεση.

Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στην οικογένεια στην σελίδα τους στο GoFundMe

Πηγή