Με αυτά τα τρία είδη άντρα δε πρέπει να μπλέξεις..

Όταν κάνεις μια καινούρια γνωριμία είσαι αισιόδοξη και καλοπροαίρετη και έτσι πρέπει να είσαι. Όσα μαθήματα κι αν έχεις πάρει από τις σχέσεις σου τα βάζεις σε ένα μικρό κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ξεκινάς τη νέα σου απόπειρα για την ευτυχία με τις καλύτερες προθέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε καχύποπτες με τον κάθε άντρα που γνωρίζουμε, ίσως όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικές. Κι αυτό επειδή πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον προφυλάξουμε από ακόμη μια αποτυχία. Έχουμε λοιπόν καταλήξει ότι με το κάθε νέο σου crush, πρέπει να είσαι προσεκτική αλλά όχι προκατειλημμένη.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρία είδη άντρα με τα οποία όταν αντιληφθείς το τι ακριβώς συμβαίνει καλό θα είναι για σένα να αλλάξεις ουρανό, αφού δε θα σε κάνουν ευτυχισμένη.

Ο περίεργος και επικριτικός
Είναι αυτός που θα σε ρωτήσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού τα πάντα για το παρελθόν σου, θα κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις και θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Είναι αυτός που θα κρίνει χωρίς ουσιαστικά να σε ξέρει και θα βγάζει αυθόρμητα συμπεράσματα για εσένα και τη ζωή σου τα οποία θα είναι προσβλητικά. Αν κάνεις το λάθος και μείνεις μαζί του, θα σε κρίνει συνεχώς για τα πάντα, θα σου βρίσκει συνεχώς ελλατώματα και θα σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό που είσαι χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Αυτοί οι τύποι δεν κοιτούν ποτέ την καμπούρα τους και δεν κάνουν την αυτοκριτική τους αφού είναι πολύ απασχολημένοι από το να σχολιάζουν τους άλλους. Να θυμάσαι ότι γίνεσαι συχνά ο άνθρωπος που βλέπεις μέσα από αυτούς που συναναστρέφεσαι. Μην αφήνεις κανέναν να σε βάφει γκρι και να σου κολλάει ταμπέλες. Βρες κάποιον που να σε κάνει να λάμπεις και να βλέπεις τον εαυτό σου όμορφο μέσα από το πρίσμα του.

Ο καταπληκτικός εραστής και ταυτόχρονα μεγάλος αλήτης

Είναι αυτός που θα σε κάνει να απογειωθείς με το σεξ που θα κάνετε και αμέσως μετά θα σε ρίξει στα τάρταρα με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Είναι ο τύπος που θα σε κάνει να νιώθεις ότι πιάνεις τόπο μετά την επαφή, κάτι το οποίο θα έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το συναρπαστικό κρεβάτι που κάνατε. Έχετε χημεία στον ερωτικό τομέα και δεν έχετε σε τίποτα άλλο. Ο ίδιος είναι σαν ένα κομμάτι πάγος ο οποίος αρνείται να κάνει βασικά πράγματα ανθρώπινης επικοινωνίας όπως να σε αγκαλιάσει ή να σου δώσει σημασία όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Όταν ένας άντρας σου δημιουργεί τόσο αντιφατικά συναισθήματα ανακατεύει την ψυχολογία σου με ανεπανόρθωτο τρόπο. Να θυμάσαι ότι δεν είσαι κοκτέιλ, ώστε κάποιος να βάζει μέσα σε ένα σέικερ τα αισθήματά σου και να παριστάνει το mixologist. Γιατί στο τέλος, ούτε το σεξ αυτό καθαυτό θα είναι καλό αν το κάνεις με κάποιον που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει πέρα από αυτό.

Ο σεξουαλικά ανίκανος

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην κατηγορήσει τον εαυτό της όταν ο άντρας με τον οποίο έπεσε στο κρεβάτι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην περίσταση. Αυτό όμως είναι λάθος γιατί αν ο άντρας αυτός θεωρεί ότι με μια γυναίκα δε μπορεί να λειτουργήσει επειδή δεν την γουστάρει τότε να μην επιχειρήσει τίποτα. Η Samatha Jones στο Sex and the City είχε πει οτι ” Αν δε σε κάνει να τελειώσεις μια φορά, ντροπή του. Αν δε σε κάνει να τελειώσεις δεύτερη φορά, ντροπή σου” (εννοώντας που ξαναπήγες). Εμείς δε θα είμαστε τόσο αυστηρές, αλλά όταν βλέπεις ότι με κάποιον το προσπαθείς πάρα πολύ και εκείνος δεν ανταποκρίνεται σταμάτα. Το μόνο που θα σου δημιουργήσει είναι να σε γεμίσει ανασφάλειες και ψυχολογικά για το αν είσαι όμορφη, επιθυμητή, σέξι, ερωτική και πολλά άλλα. Επίσης συμβαίνει συχνά οι άντρες αυτοί που είναι ανεπαρκείς στο σεξ είναι και αχάριστοι. Όσα κι αν κάνεις για εκείνους δεν τα εκτιμούν, είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους και δεν προσφέρουν ανθρώπινη επαφή. Μάντεψε γιατί.

Πηγή : marieclaire.gr