Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μίλησε στο πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή του Open – Δες ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο TLIFE

Λίγες ώρες μετά τον αρραβώνα του με την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα σε επικοινωνία με το TLIFE.

«Τον Σπύρο τον αγαπάω πάρα πολύ, χρόνια τώρα. Μου έκανε την τιμή να είναι κοντά μου σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του αρραβώνα και είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ τους καλλιτέχνες. Δεν μπορώ να νιώσω κακία γι’ αυτόν. Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνει και προσφέρει στους ηθοποιούς που δεν μπορώ να θυμώσω ή να στεναχωρηθώ.

Καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο είπε αυτό που είπε, ίσως το είπε σαν συμβουλή για να με προστατέψει. Σίγουρα όμως ήταν άστοχη η σύγκριση με την Έφη Θώδη», απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στη συνέχεια ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός σχολίασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα του: «Εξακολουθώ να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος. Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο και είναι πάρα πολλά.

Το τι μας λένε και το πόσο θετικά τα βλέπουν όλα αυτά… Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε όλο αυτό που ζούμε με την Ιλάειρα και να μην το κρατήσουμε μυστικό. Καθημερινά δεχόμαστε προτάσεις για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί με την Ιλάειρα ως ζευγάρι και θα κάνουμε πράγματα», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Εννοείται θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Ο κύριος έχει πολύ καυστικό σχόλιο σε αυτά που λέει. Εξάλλου και εγώ και η Ιλάειρα αγαπάμε και τη Φαίη η οποία απ’ την αρχή ήταν με το μέρος μας», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο TLIFE.

Πηγή: Tlife.gr