Ματίνα Παγώνη: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αποκαλύπτει τον λόγο – Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας
Www.true.gr

Ματίνα Παγώνη: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αποκαλύπτει τον λόγο – Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας

Λίγα 24ωρα μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΪ για τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και λοιμωξιολόγος, που εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από έντονους πόνους, δήλωσε ότι θα είναι μάχιμη από αύριο, Τρίτη.

«Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι μεγάλοι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος – ακτινολόγος και αναισθησιολόγος και όλα πάνε καλά».


Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε πως: «Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».

Δες όσα είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Πηγή: T-life.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr