Ματίνα Νικολάου: Η Αποκάλυψη για τον Χωρισμό της και τον Νέο της Σύντροφο!
Www.true.gr

Ματίνα Νικολάου: Η Αποκάλυψη για τον Χωρισμό της και τον Νέο της Σύντροφο!

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε μάλιστα και για την προσωπική της ζωή τώρα, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει σε αυτήν νέος σύντροφος.

«Το πρώτο διάστημα, όταν χώρισα, ένιωσα ότι τελείωσε η ζωή μου. Αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκεφτόμουν ότι τώρα έχω ένα παιδί που θα το μεγαλώσω μόνη και δεν θα έχω προσωπική ζωή. Δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλή βοήθεια από τους γονείς μου και έχω ακόμα από τη μητέρα μου – ο πατέρας μου “έφυγε” πριν από δυόμισι χρόνια. Όλο αυτό με έκανε πολύ δυνατή, με έκανε να ωριμάσω ως άνθρωπος και ως μητέρα, αλλά και να αντιμετωπίζω, πλέον, τις καταστάσεις λίγο πιο ήρεμα. Η αλήθεια είναι ότι τα έδωσα όλα γι’ αυτή τη σχέση και νομίζω ότι έτσι ξεκινάς, με τις καλύτερες προοπτικές. Όταν κάτι χαλάει στο ενδιάμεσο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το δεχτούμε και να σταθούμε στα πόδια μας. Εγώ δεν ήμουν, αλλά έγινα. Όταν πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε πήγαμε σε ψυχολόγο, προκειμένου να μας συμβουλεύσει για το πώς θα το χειριστούμε μεταξύ μας και στη συνέχεια με το παιδί. Με τα χρόνια κατάλαβα ότι η συνήθεια του γάμου και η σχέση που έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να αλλάξει μορφή. Στην αρχή δεν το πίστευα, γι’ αυτό είχα καταρρακωθεί. Η σχέση μας πλέον είναι ιδανική», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.


Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ενώ αυτή την περίοδο, πέρα από την επαγγελματική ευτυχία, η ίδια βιώνει και την προσωπική.

Η ίδια αναφέρει: «Είμαι πολύ καλά. Θα ήθελα πολύ ο Παναγιώτης να έχει αδελφάκι, αλλά έτσι όπως τα έφερε η ζωή, με το να είμαι χώρια με τον μπαμπά του και να μην κάνουμε άλλο παιδί, μένουμε σε αυτό. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά με το γιο μας. Αν τώρα ο νέος μου σύντροφος έχει κάποια στιγμή την ανάγκη να αποκτήσει ένα παιδί –και το νιώσω πραγματικά ως ανάγκη του–, ναι, θα μπορούσα να την ικανοποιήσω». Με κοινό χαρακτηριστικό την καλλιτεχνική φύση, η Ματίνα και ο σύντροφός της συμπορεύονται. «Δεν είναι ηθοποιός, είναι τραγουδιστής, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, γιατί ο καλλιτεχνικός χώρος συνδέεται με το τραγούδι και το θέατρο. Είναι ωραίο να υπάρχει και μια τέτοια επαφή με τον άνθρωπό σου».

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr