Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σε αυτό, πραγματοποιήθηκε μια δοκιμασία αποχώρησης. Οι τρεις υποψήφιοι που κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Δημήτρης, ο Γιώργος και η Βασιλική. Το πιάτο που έπρεπε να δημιουργήσουν σαν πιστό αντίγραφο ήταν μοσχαρίσιο γλυκάδι σαβόρε, μία συνταγή του Νίκου Θωμά.

Τελικά αυτός που δεν τα κατάφερε ήταν ο Γιώργος Μελανδίνος αλλά ο Δημήτρης Ταϊρίδης, που θύμωσε επειδή ήταν υποψήφιος, θέλησε να τρολάρει τους συμπαίκτες τους.

MasterChef 2022: Η πλάκα του Δημήτρη Ταϊρίδη στους συμπαίκτες του που έκανε έξαλλο το Twitter
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης που διαγωνίστηκε κι εκείνος στην δοκιμασία αποχώρησης, έκανε μια διαφορετική είσοδο όταν επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 2022.

Δεν χαιρέτησε κανέναν, ήταν σκυθρωπός ενώ δεν έδωσε ούτε το χέρι του ούτε στον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Στη συνέχεια άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του στη βαλίτσα δίνοντας την εντύπωση σε όλους πως θα αποχωρήσει.

«Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα στην αρχή του MasterChef o Δημήτρης Ταϊρίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Όταν τελικά πήγε στο σαλόνι με τις βαλίτσες από το δωμάτιό του, φώναξε: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι», αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το αστείο του.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον «Μπόμπαινα» να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

O Mάριος εκνευρίστηκε πολύ με το αδιανόητο αυτό σκηνικό ενώ και οι χρήστες του Twitter δίκασαν τον Δημήτρη Ταϊρίδη για το άστοχο αστείο.

Πηγή : iefimerida.gr