Μάστερ του Τάι Τσι προκάλεσε ερασιτέχνη αθλητή και αυτός τον έστειλε στον νοσοκομείο σε 30 δευτερόλεπτα
Www.true.gr

Μάστερ του Τάι Τσι προκάλεσε ερασιτέχνη αθλητή και αυτός τον έστειλε στον νοσοκομείο σε 30 δευτερόλεπτα

Ο 68χρονος Μά Μπαόγκουο, ένας αυτοαποκαλούμενος Κινέζος μάστερ του Τάι Τσι, έπεσε νοκ άουτ από τον Βανγκ Κινγκμίν, έναν 50χρονο αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών MMA και ερασιτέχνη του kickbox 3 φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σε ένα τουρνουά στο Shandong.

Ευτυχώς, ο Μά δεν υπέστη σημαντικούς τραυματισμούς στον αγώνα. Παρ ‘όλα αυτά, παρά την ήττα του, ο Μά συνέχισε να διεκδικεί νίκη, ισχυριζόμενος ότι σταμάτησε τον αγώνα πριν σπάσει τη μύτη του αντιπάλου του.

Ο Μά αναφέρει: «Το παραδοσιακό μας σύνθημα πολεμικής τέχνης: ποτέ μην πιέζετε πολύ σκληρά. Έβαλα τη γροθιά μου στην άκρη της μύτης του αλλά δεν τον χτύπησα. Αν τον χτυπούσα, η μύτη του θα έσπαγε.»


Πριν από την ήττα του, ο Μά ισχυρίστηκε ότι μπορούσε ακόμη και να νικήσει τον πρωταθλητή UFC της χώρας του Ζανγκ Γουίλι.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι νίκησε τον Βρετανό μαχητή MMA Ίρβινγκ, αλλά αργότερα ο Ίρβινγκ διευκρίνισε ότι ο Ma προσλήφθηκε ως ηθοποιός για να πολεμήσει έναν άντρα που γνώριζε Kung Fu. Ο Μα απάντησε, «ναι ήταν χορογραφημένο, θα ήταν νεκρός αν λάμβανα σοβαρά αυτόν τον αγώνα.»

Ακολουθεί μια επίδειξη των δεξιοτήτων του Μά με την τέχνη Τάι Τσι:


Η τάση στην Κίνα να αποκαλύπτονται οι αυτοαποκαλούμενοι δάσκαλοι του kung fu με την εξουδετέρωση τους ξεκίνησε από τον μαχητή του MMA Xu Xiaodong.

Ο μαχητής του MMA Xu Xiaodong αποκλείστηκε και τιμωρήθηκε για την έκθεση των ψεύτικων μάστερ του Kung Fu.

Ο Ma ήταν ένας από αυτούς που δέχτηκε την πρόκληση του Xu. Ωστόσο, ο αγώνας τους σταμάτησε από την αστυνομία λίγα μόλις λεπτά πριν από την έναρξη του το 2017.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr