Οι μάσκες πέφτουν και οι διαφορές των κοριτσιών γίνονται θέμα στο σημερινό GNTM

Στο χθεσινό (Δευτέρα 26/11) 20ο επεισόδιο, η Άννα Τσακουρίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Ειρηνή Καζαριάν.

Ένα μοντέλο πρέπει να δίνει σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση και να αναδεικνύει πάντα τη φρεσκάδα και τη φυσικότητά του. Τα κορίτσια θα μάθουν πώς να το πετυχαίνουν αυτό με το μακιγιάζ, με τους επαγγελματίες της Dust & Cream να τους προσφέρουν ένα make-up tutorial στο σπίτι του GNTM.

H συνέχεια της μέρας γίνεται ιδιαίτερα συναισθηματική καθώς μια έκπληξη από τα αγαπημένα πρόσωπα των κοριτσιών, τους μεταφέρει νοητά στα παιδικά τους χρόνια.

Η επιστροφή στην παιδικότητα προετοιμάζει τα κορίτσια για τη δοκιμασία αποχώρησης: ένα fashion παιχνίδι με χρώματα και συμπρωταγωνιστές μικρά παιδιά, δημιουργούν το concept που θα απαθανατίσει με τον φακό του ο Γιώργος Αγγελής.

https://www.youtube.com/watch?v=PDz21m_N1Cw
Στο πλατό οι μάσκες πέφτουν και οι διαφορές των κοριτσιών γίνονται θέμα συζήτησης με τους κριτές. Ποια είναι εκείνη που δε θα συνεχίσει την πορεία της στο GNTM;

πηγή: queen.gr