Μας είπαν ότι είναι Καλό να Φοράμε τα Ακουστικά για το Κινητό μας. Δεν μας είπαν Όμως ΤΙ Μπορεί να Πάθουμε.
Www.true.gr

Μας είπαν ότι είναι Καλό να Φοράμε τα Ακουστικά για το Κινητό μας. Δεν μας είπαν Όμως ΤΙ Μπορεί να Πάθουμε.

Τα μαύρα σπυράκια δεν είναι ποτέ ευχάριστη είδηση. Όλοι τα έχουμε βγάλει στο σαγόνι ή την μύτη μας – αλλά το ξέρατε πως μπορούν να βγουν ακόμα και στα αυτιά; Και όταν συμβαίνει αυτό, είναι ακόμα πιο αηδιαστικό. 

Στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «The Doctors» συζητιούνται οι λόγοι που μπορεί να βγουν μαύρα σπυράκια μέσα στο αυτί σας. Φαίνεται πως το εξωτερικό κομμάτι των αυτιών μας έχει τους ίδιους αδένες που έχει η μύτη και το σαγόνι.

Αυτοί οι αδένες εκκρίνουν πολλά έλαια και έτσι προκαλούνται τα σπυράκια. Υπάρχουν βέβαια και συνήθειες που μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα να βγουν μέσα στα αυτιά σας – όπως το να μην τα πλένετε καλά ή να αφήνετε τα ακουστικά σας βρώμικα για πολύ καιρό.Ευτυχώς, το να καθαρίζουμε τα αυτιά μας δεν είναι και κάτι δύσκολο. Μπορείτε να τα καθαρίσετε εξωτερικά με μία μπατονέτα και να σιγουρεύετε πως τα καθαρίζετε και στο ντους.

Το βίντεο δείχνει μία πολύ κακή περίπτωση από σπυράκια που είχαν σχηματιστεί μέσα στο αυτί ενός άντρα και είναι αρκετά ενοχλητικό. Εάν είστε από αυτούς που ενθουσιάζονται με τέτοια βίντεο, αυτό θα το λατρέψετε.Αλλιώς, καλύτερα να μην το δείτε…

Credit: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr