«Μας διέλυσες…» – Τα δάκρυα του Γιώργου Παρτσαλάκη στην εκπομπή της Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Παρτσαλάκης, όπου μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, αλλά και τα παιδιά του.

Μάλιστα, στην εκπομπή είχαν ετοιμάσει σχετικό βίντεο με τη ζωή του και μετά την προβολή του, ο ηθοποιός είπε τα εξής: «Μας διέλυσες… Είμαστε για να παλεύουμε και στην χαρά και στον πόνο και να το διαχειριζόμαστε γιατί αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να τα διαχειρίζεσαι πολύ καλά. Να διαχειρίζεσαι πολύ καλά και την ευτυχία αλλιώς μπορεί να σε διαλύσει.

Κάποια στιγμή η ευτυχία κι ότι παίρνεις δύναμη στα χέρια σου, μπορεί να σε στείλουν στον αγύριστο, όπως κι η δυστυχία να σε στείλει στα τάρταρα. Με τα χρόνια πέρασα πολλά κι είπα άσε τα να τα διαχειρίζονται άλλοι. Δεν έτσι, πρέπει να τα διαχειρίζεσαι εσύ αυτά. Έκανα τρεις γάμους» δήλωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Έκανα και το μεράκι μου με το μαγαζί για να φέρω την κρητική κουζίνα στην Αθήνα. Η καταστροφή ήταν δεδομένη γιατί δεν έχω καμία σχέση με επιχειρηματία. Ήταν κάτι τεράστιο και το μεράκι πληρώνεται ακριβά… Πολλές φορές προσπάθησα να έχω αυτό που επιθυμώ αλλά πρέπει να πηγαίνεις εκεί που μπορείς. Πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε», συμπλήρωσε.

πηγη: thecaller.gr