Μαρτυρία για Μάτι: Η μητέρα του 6 μηνών βρέφους, το θήλαζε μέσα στη θάλασσα για να το σώσει
Www.true.gr

Μαρτυρία για Μάτι: Η μητέρα του 6 μηνών βρέφους, το θήλαζε μέσα στη θάλασσα για να το σώσει

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι στο Μάτι στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις πύρινες φλόγες περιέγραψε πολίτης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ο άνδρας προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα με το 6 μηνών βρέφος, του οποίους εντόπισε μέσα στη θάλασσα εγκαυματίες και τους δύο…

«Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι μέσα στη θάλασσα καμένους και τους δύο. Αλλάζαμε εναλλάξ την αγκαλιά και προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το παιδί για πολλές ώρες… Η Μαργαρίτα πρόλαβε να φθάσει στη θάλασσα. Ήταν σοκαρισμένη και καμένη. Και το μωρό ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Πιστεύαμε ότι θα ήταν καλά, έκλαιγαν και οι δύο. Η Μαργαρίτα έτρεμε, ήταν καμένη, η κατάσταση χειροτέρευε και για το μωρό και για τη Μαργαρίτα…», είπε συγκινημένος ο άνδρας και συνέχισε την ανατριχιαστική μαρτυρία:«Προσπαθούσαμε να δώσουμε στο μωρό να φάει μέσα στη θάλασσα. Την πρώτη φορά το θήλασε… τη δεύτερη το παιδί δεν μπορούσε να φάει, δυσκολευόταν, ενώ έκλαιγε… Κι ευτυχώς ήρθε ο άνδρας της ο πρώτος διασώστης που έφθασε με ασθενοφόρο. Κατά τις 11.00 το βράδυ βγήκαμε από τη θάλασσα. Διανύσαμε απόσταση 100 μέτρων μέσα σε συνθήκες πολέμου και κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί. Εκείνο έφυγε για το Παίδων και η Μαργαρίτα για το νοσοκομείο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:
https://www.dailymotion.com/video/x6qhds4

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr