Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: «Αυτοτραυματίστηκε δύο φορές επειδή ήταν φυγόπονος»
Www.true.gr

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: «Αυτοτραυματίστηκε δύο φορές επειδή ήταν φυγόπονος»

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: Η καταγγελία του 19χρονου μάγειρα ενάντια στον διάσημο μάγειρα Έκτορα Μποτρίνι έχει γίνει πασίγνωστο νέο. Παρακάτω βρίσκεται η μαρτυρία του αρχιμάγειρα για τον 19χρονο υπάλληλο.

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: Η οπτική γωνιά του Ηλία Σκουλά

Τη δική του οπτική γωνία για την καταγγελία του 19χρονου μάγειρα δίνει ο αρχιμάγειρας, Ηλίας Σκουλάς.

«Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο…».

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: Το προσωπικό που δουλεύει στο εστιατόριο

«Γινόμαστε πανούργοι στον τρόπο που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας για να μην κάνουμε πράγματα αναγκαία, απαραίτητα, ακόμη και ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων μας. Το ψυχογράφημα της θεωρίας Γκεστάλτ που προκύπτει λέγεται στην ψυχολογία «αυτοσαμποτάζ.


Ο Κυριάκος δούλευε για αρκετό καιρό δίπλα μου, έμαθε πράγματα, έβγαλε χρήματα αλλά η φυγοπονία του και ο καλά κρυμμένος, αρρωστημένος θα έλεγα εγωισμός του δεν άντεχε αυτά που του έδινα. Αυτοτραυματίστηκε δύο φορές και έφυγε με ασθενοφόρο μέσα από την κουζίνα την δεύτερη φορά θρυμμάτισε ο ίδιος το δάχτυλό του με μία ανατριχιαστική κίνηση πάνω στο ψυγείο της κρύας κουζίνας Ευτυχώς την όλη σκηνή την κατέγραψε η κάμερα και αποκαλύφθηκε η θλιβερή αλήθεια… Διέρρευσε ότι είμαι ο πιο άδικος άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

Ο Δημήτρης μπήκε στην ομάδα μετά από περιπέτεια χρόνιας εξάρτησης από τα ναρκωτικά… δεν ήθελε να δουλέψει… ήταν μάγειρα αλλά δεν ήθελε… τους κορόιδευε όλους… και τον εαυτό του και μένα… Ψυχοπονιάρης γαρ ποτέ δεν αρνήθηκα την δεύτερη ή και την τρίτη ευκαιρία σε κανέναν… Άφησε το πόστο του βρίζοντας επειδή η βοηθός μου του ζήτησε να χρησιμοποιεί γάντια όταν φτιάχνει σαλάτες… Διέρρευσε ότι ήμουν βίαιος και δεν τον πλήρωνα γι’ αυτό και έφυγε.


Ο Πάνος είναι γιος φίλου. Μου ζήτησε να κάνει πρακτική σε μένα… τον αγκάλιασα όπως τους γιους μου… ωραίο τυπάκι… τον πρόσεχα και τον προστάτευα. Του έκανα παρατήρηση να μην καπνίζει στην κουζίνα… χωρίς φωνές εννοείται αφού κι εγώ καπνιστής είμαι… Παράτησε τη μαγειρική λέγοντας στον πατέρα του ότι σταματάει τη σχολή γιατί δεν θέλει «νταραβέρια» με μ@#$%^.

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: «Ένα ψέμα όταν το αναπαράγουν χιλιάδες, γίνεται αλήθεια»

Κανένας δεν θα σας πει ότι ο Σκουλάς έπαιρνε τους Αφρικανούς λαντζέρηδες με το αυτοκίνητό του και τους μοίραζε στα σπίτια τους στην Ομόνοια όταν είχαν απεργία τα λεωφορεία ή ότι όποτε δεν υπήρχαν χρήματα μοίραζε τα δικά του στα παιδιά για να κάνουν σούπερ μάρκετ ή γιορτές… Λένε πως μόνο τα κακά νέα τρέχουν γρήγορα… Έτσι είναι… Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα πρέπει επιμελώς να κρυφτούν κατά του θεώρημα του Γκελστάλτ.

Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο… Ο Γκέμπελς είπε: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαράγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια». Μην μασάτε.»

.Γ. Τα ονόματα και τα περιστατικά είναι αληθινά.

Διαβάστε Επίσης:

Το σχολείο του μέλλοντος έρχεται στη Θεσσαλονίκη – Λαχανόκηποι, ξυλουργική και μαγειρική για όλους τους μαθητές

Ικαρία: Φως στην υπόθεση της αστροφυσικού – Γιατί η σορός της παραμένει στο σημείο που βρέθηκε

Καμένα Βούρλα: Τέλος σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία – Καθαρίζουν ξανά τις ακτές

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr