Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί αύριο αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για απόπειρες βιασμού, αλλά και έναν βιασμό!

Πληροφορίες από τα όσα θα καταθέσει γυναίκα-μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου στη δίκη που ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαρτίου μετέφερε στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης.

Μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη: «Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν τον ερωτευόντουσαν. Ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός»

Η συγκεκριμένη αναμένεται να υποστηρίξει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ήταν γοητευτικός, ότι όλες οι γυναίκες τον ερωτευόντουσαν και πως η ίδια δεν είχε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορεί κάποιες γυναίκες να είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του.

Τι αναμένεται να δηλώσει η μάρτυρας του

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό, η μάρτυρας αναφέρει: «Ο Πέτρος ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από την συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δεν μου έκανε άσεμνες προτάσεις».