Μάρλεν- MasterChef : Μιλάει για την σχέση της με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και από ποια συμπαίκτρια ζητάει συγνώμη.

Η Μάρλεν μίλησε για την σχέση της με τον Σταύρο στο MasterChef 4 και τις δουλειές που ετοιμάζει με τον Διονύση, ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία.
Ολοένα και φούντωναν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν την Μάρλεν Γρυντάκη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη να είναι ζευγάρι στο MasterChef 4.

Οι δύο παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι του Star είχαν έρθει αρκετά κοντά και τους βλέπαμε να κάνουν συχνά πλάκες μεταξύ τους, να πειράζει ο ένας τον άλλον και να υπάρχει, γενικώς, μια θετική ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Ωστόσο, η Μάρλεν, η οποία θεάθηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ξεκαθάρισε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» πως δεν διατηρούσε σχέση με τον Σταύρο και πως οι δυο τους είναι μόνο δυο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, η Μάρλεν αναφέρθηκε στο πώς ταίριαξε με τον Διονύση και τις δουλειές που πρόκειται να ξεκινήσουν μαζί, μετά από το MasterChef 4, ενώ δήλωσε πως στο ριάλιτι ήταν όλα καλύτερα μετά την αποχώρηση της Κατερίνας.

Επίσης, η διαγωνιζόμενη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία για την ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook εναντίον της, λέγοντας πως ήταν λάθος της και δεν έπρεπε να γράψει τόσο αισχρά λόγια.