Μαρλέν Αγγελίδου: Από το τραγούδι, «φουκωτή» στο bodybuilding. Έτσι είναι σήμερα το πρώην μέλος των Hi 5

Μαρλέν Αγγελίδου: Τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Popstars και το girl band «Hi 5». Δεκατέσσερα χρόνια μετά, είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος.
Μαρλέν Αγγελίδου: Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 00’s, τα μουσικά ριάλιτι είχαν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Ένα εξ αυτών, το Popstars, το οποίο προβαλλόταν από τη συχνότητα του Mega, ανέδειξε πέντε κοπέλες που πήγαν τη φάση ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν τις Hi 5. Πρόκειται για το συγκρότημα που έκανε πάταγο για λίγα χρόνια μετά το ριάλιτι, αλλά διαλύθηκε το 2005, με τα μέλη του να ακολουθούν ξεχωριστή πορεία αλλά και επιλογές. Κάποιες κοπέλες, όπως η Shaya, συνέχισαν τις εμφανίσεις τους, ενώ πρόσφατα υπήρξαν έντονες φήμες περί επανασύνδεσης του συγκροτήματος που ξεχώρισε στις επιλογές, κυρίως του νεανικού κοινού, πριν από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια.

Έπειτα από τόσο καιρό, είναι λογικό να έχουν υπάρξει αλλαγές στις -τότε- νεαρές κοπέλες που κυνηγούσαν το όνειρό τους. Ωστόσο, η εντυπωσιακότερη μεταμόρφωση ανήκει δικαιωματικά στη Μαρλέν Αγγελίδου. Η Κύπρια καλλονή, η οποία είχε δημιουργήσει τις Hi 5 μαζί με τις Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Σάγια και Νάνσυ Στεργιοπούλου, έχει αφοσιωθεί στο… bodybuilding. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, φροντίζει να μοιράζεται στιγμές από τις φωτογραφίσεις της, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό σώμα της, το οποίο είναι γυμνασμένο από την κορυφή έως τα νύχια!

Η Μαρλέν Αγγελίδου σήμερα

Hi 5: Πληροφορίες για το συγκρότημα
Οι Hi-5 ήταν ελληνικό ποπ συγκρότημα που αποτελούνταν από τις: Μαρλέν Αγγελίδου, Ειρήνη Ψυχράμη, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Shaya και Νάνσυ Στεργιοπούλου, οι οποίες ήταν οι νικήτριες της ελληνικής εκδοχής του μουσικού σόου Popstars. Η μπάντα είχε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαλύθηκαν το 2005, ακολουθώντας ξεχωριστές καριέρες η καθεμία.

Το συγκρότημα των Hi-5 γεννήθηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μουσικών ταλέντων Popstars του MEGA. Το τραγούδι τους Λάθος μου Σωστό επιλέχθηκε να παίξει στο ραδιόφωνο Billboard κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2003. Το τρίτο και τελευταίο studio album τους, με τίτλο Μακριά Από Αυτή τη Γη, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2004.

Οι Hi-5 διαλύθηκαν το Φεβρουάριο του 2005, μετά το κλείσιμο της δισκογραφικής εταιρείας τους, το ελληνικό τμήμα της Warner Music. Όλα τα μέλη του συγκροτήματος συνέχισαν να ασχολούνται με το τραγούδι, εκτός από την Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε επιστρέψει στην πατρίδα της, την Κύπρο, προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της.