Μάρκος Σεφερλής: Η πρώην σύζυγός του, η σκληρή δικαστική διαμάχη και ο πλειστηριασμός

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ήταν παντρεμένοι! Ο ηθοποιός ήταν με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου και ο χωρισμός τους δεν υπήρξε… ρόδινος!

Μια μεγάλη απάτη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη και ένα διαζύγιο που άφησε εποχή, βρίσκονται στο παρελθόν του Μάρκου Σεφερλή με την πρώην σύζυγό του, Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Το 2001 το τότε ζευγάρι είχε αγοράσει μια βίλα στην Βούλα, η οποία ωστόσο μπήκε σε πλειστηριασμό. Το χρηματικό ποσό αξίας 5.500 που έπρεπε να πληρώνεται το μήνα για το δάνειο αξίας 734.478 που είχε πάρει το ζευγάρι σταμάτησε να αποπληρώνεται, καθώς χώρισε. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή το ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Το 2006 ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα και στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία, όπως υποστήριζε εκείνος, είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους. Με την αγωγή εκείνη ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλσα Μιχαλακοπούλου δεν είναι μαζί από το 2003.

Σήμερα, το άλλοτε παλάτι που αποτελούσε ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή, έχει πλέον μετατραπεί σε… ερείπιο.

πηγη: youweekly.gr