Μαριπόζα-James: Η μυστική συμφωνία πριν μπουν στο παιχνίδι που ο James δεν τήρησε

Όπως είχε γίνει γνωστό ο James και η Μαριπόζα γνωρίζονταν από πριν μπουν στο παιχνίδι, κάτι το οποίο προσπάθησαν να κρύψουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η Μαριπόζα μετά την αποχώρηση της από το “Survivor” έκανε κάποιες δηλώσεις δίνοντας για τα καλά τον James Καφετζή.

Η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε σε όλα. Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι τον James τον γνώριζε από πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να το αποκρύψουν από όλους, κάτι το οποίο ο James δεν τήρησε.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: “Με τον James γνωριστήκαμε πέρσι το καλοκαίρι όπου είχα κάνει διακοπές στη Ρόδο. Μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του. Όταν ενημερωθήκαμε πως θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι, είχαμε συμφωνήσει απλά να μην το αναφέρουμε. Λίγο πριν φύγω έμαθα ότι το ξέρανε όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Αυτός δεν τον κράτησε. Κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους και ο James το έχει μπόλικο, είναι το μυαλό. Ο James είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι. Μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του. Όταν ενημερωθήκαμε πως θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι, είχαμε συμφωνήσει απλά να μην το αναφέρουμε. Λίγο πριν φύγω έμαθα ότι το ξέρανε όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Αυτός δεν τον κράτησε. Κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους και ο James το έχει μπόλικο, είναι το μυαλό. Ο James είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι.”

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην “αρνητικότητα” που θεωρεί ότι επικρατούσε στην “Μπλε” ομάδα και επέκρινε κατά κάποιον τρόπο τη στάση πολλών αγοριών απέναντι στην Ελευθερία.

«Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους, αλλά είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί. Ξέρω ποιος έχει πει τι και είναι κρίμα να ρίχνεις ψεύδη στους άλλους».

«Η Ελευθερία δεν φλερτάρει τον Αλέξη, έτσι κάνει με όλους. Κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που συμφώνησαν όταν είπε ότι η Ελευθερία φλερτάρει με όλους.»

Όσον αφορά τον Νίκο και την Άννα Μαρία είπε:

«Δεν είπα ποτέ τον Νίκο χωριάτη. Σοκαρίστηκα με το μένος του να πει κάτι για μένα. Μου κακοφάνηκε που η Μαριαλένα έκανε παρέα με την Αννα Μαρία».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με τα όσα είπε: