Μάριος Παπαγεωργίου: Αποζημίωση μαμούθ 1.500.000 στην μητέρα του!
Www.true.gr

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποζημίωση μαμούθ 1.500.000 στην μητέρα του!

Αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ, ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, από τον κατηγορούμενο ως υπεύθυνου για τη δολοφονία του 26χρονου γιου της, αλλά και από τη σύζυγό του, καθώς και από έναν ακόμη κατηγορούμενο για την υπόθεση.

Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του προσπαθεί ακόμη να μάθει που βρίσκεται η σορός του παιδιού της, με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης να κρατήσουν ερμητικά κλειστό το στόμα τους. Η τραγική μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», προσέφυγε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αξιώνοντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί από τις πράξεις τους. Ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσσόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα, επισήμανε ότι τα χρήματα που διεκδικεί η μητέρα του άτυχου 26χρονου θα διατεθούν στο σύνολο τους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ως έργο τη φροντίδα των παιδιών.


Πρωτόδικα ο 76χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης, έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 23 ετών, με τους δικαστές να τον κρίνουν ομόφωνα ένοχο για την ανθρωποκτονία του Μάριου, καθώς και για σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης, ενώ στη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών.

πηγη: athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr