Μαρίνα Ντεμολλάι - MasterChef: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον γοητευτικό σύζυγό της
Www.true.gr

Μαρίνα Ντεμολλάι – MasterChef: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον γοητευτικό σύζυγό της

Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η έκτη ημέρα των ημιτελικών του MasterChef 5 , με τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύση Σαρακίνη να δίνουν την τελευταία τους μαγειρική μάχη.

Τελικά ο Διονύσης Σαρακίνης πέρασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Από την άλλη, η Μαρίνα Ντεμολλάι, μπορεί να έφτασε μια ανάσα από τον τελικό, αλλά αποχώρησε οριστικά από τον μαγειρικό διαγωνισμό.


Η Μαρίνα Ντεμολλάι βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στην οικογένειά της. Στα δύο της παιδιά, τον σύζυγό της, Χρήστο, αλλά και τη μητέρα της, που παράτησε τη δουλειά της για να προσέχει τα παιδιά της.

«Έκανα να δω τους δικούς μου έξι μήνες. Αν δεν ήταν η μητέρα μου δε θα ήμουν στο MasterChef. Στάθηκε σα μητέρα στα παιδιά μου. Παράτησε τη δουλειά της για να μπορέσω εγώ να μπω στον διαγωνισμό και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τα άφησε όλα και φρόντισε να είναι όλη μέρα με τα δυο μου παιδιά. Άφησα την κόρη μου 7 μηνών και τη βρήκα να περπατάει. Ο γιος μου δεν πίστευε πως είμαι αληθινή. Είναι 3,5 χρονών. Ο γιος μου με έβλεπε στα επεισόδια» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Ντεμολλάι, ενώ την ίδια στιγμή προβάλλονταν οικογενειακές της φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr