Μαρίνα Γραμματικοπούλου: Η επιτυχημένη δικηγόρος που πέρασε 3,5 χρόνια στη φυλακή, ενώ ήταν αθώα
Www.true.gr

Μαρίνα Γραμματικοπούλου: Η επιτυχημένη δικηγόρος που πέρασε 3,5 χρόνια στη φυλακή, ενώ ήταν αθώα

Στη φυλακή για 3,5 χρόνια έμεινε η Μαρίνα Γραμματικοπούλου, ενώ ήταν αθώα, ωστόσο πλέον η ζωή της έχει αλλάξει και η ίδια απολαμβάνει την ευτυχία μαζί με την οικογένειά της.

«Πριν από κάποια χρόνια έβλεπα την πόρτα της φυλακής να κλείνει και εγώ να μένω πίσω με δάκρυα στα μάτια, να διαβάζω με το φως του καντηλιού στην φυλακή. Τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη, είμαι μητέρα, είμαι δικηγόρος, είμαι σύζυγος.», είπε η κ. Γρμματικοπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια περιέγραψε το πώς βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής:

«Το σχολείο ήταν πάντοτε το καταφύγιό μου. Ενώ ήμουν καλή μαθήτρια, αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το σχολείο για οικογενειακούς λόγους. Στα 21 μου γνώρισα έναν άντρα που μου εμφανίστηκε σαν άλλος από αυτό που ήταν. Η ενασχόληση του ήταν διακίνηση ναρκωτικών. Καθώς πλησιάζαμε την πολυκατοικία, 10 άτομα μας περικύκλωσαν με όπλα για να μας συλλάβουν. Βρήκαν ναρκωτικές ουσίες στον ακάλυπτο και βρίσκουν μόνο εμένα. Μετά πάω στον ανακριτή και από εκεί στον Κορυδαλλό…».


Στο πρώτο δικαστήριο της έδωσαν ποινή 8 μηνών. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να συνεχίσει το σχολείο. «Έδωσα εξετάσεις με χειροπέδες στα χέρια», δήλωσε.

Μετά την αποζημίωση που έλαβε για τις βλάβες που υπέστη, αποφάσισε να σπουδάσει Νομική. «Κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου γιατί πήρα την ευθύνη της ζωής μου στα χέρια μου και είπα ότι θα την φτιάξω όπως τη θέλω εγώ», κατέληξε.

Πηγή : znews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr