Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Βάφτισαν τον 10 μηνών γιο τους στα βόρεια προάστια

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο καταξιωμένος ποινικολόγος – οι οποίοι πριν δέκα μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς – βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου τον γιο τους. Το μυστήριο τελέστηκε στην Παναγιά Ελευθερώτρια στην Πολιτεία, με νονό τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή. Να σου θυμίσουμε πως η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν ανάμεσα στους κουμπάρους στον ρομαντικό γάμο της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάνου Νιφλή, τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Σαντορίνη. Έτσι, η φιλία των δύο ζευγαριών… επισφραγίστηκε με δύο κουμπαριές!

Και το όνομα του νεοφώτιστου… Κωνσταντίνος! Η ευτυχισμένη μανούλα είχε διοργανώσει τη βάφτιση του γιου της, όπως ακριβώς επιθυμούσε πάντα με την βοήθεια του νονού αλλά και της καλύτερής της φίλης. Η Μαρίνα Ασλάνογλου έλαμπε από ευτυχία, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις το maxi ασημένιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για το μυστήριο. Η οικογένεια αλλά και ο νονός με τη σύζυγό του δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Δες όλες τις φωτογραφίες:


Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016 σε μια ρομαντική τελετή στην Σκιάθο – τόπο καταγωγής του γαμπρού – και δύο χρόνια μετά υποδέχτηκαν τον γιο τους, ο οποίος επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους. Όπως καταλαβαίνεις, ο μικρός Κωνσταντίνος τους έχει πάρει τα μυαλά και από τη μέρα που ήρθε στην ζωή τους άλλαξε τις προτεραιότητες του ζευγαριού.
πηγή: tlife.gr