Μαριάνθη Survivor: Ξέσπασε «Ο Ηλίας επηρεάζεται από την Καρολίνα που κοιμούνται μαζί….»

Για όλους και για όλα στο Survivor μίλησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη, λέγοντας πως η Νικολέττα θέλει να δείχνει γλυκιά με όλα τα αγόρια και ότι ο Ηλίας επηρεάζεται από την Καρολίνα που κοιμούνται μαζί.

Στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. Η αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού μίλησε για τον τσακωμό της με τη Νικολέττα, τις… πέτρες που ανέβαινε πάνω η Καρολίνα για να δείχνει ψηλότερη και την ηλιοθεραπεία που κάνει για να έχει ωραία πλάνα, καθώς επίσης και για τη Νικολέττα που σκούπιζε για να… χορεύει.

Αρχικά, η Μαριάνθη είπε για τη στιγμή της αποχώρησής της: «Την ώρα της αποχώρησης δεν έβλεπα ότι όλοι είχαν φύγει και είχαν πέσει πάνω στην Ελένη, δεν ήταν και η πιο ωραία κίνηση. Άκουσα ότι πριν τον αγώνα με σχολίαζαν. Η πιο προκλητική ήταν η Νικολέτα. Η Νικολέτα με κορόιδευε, έλεγε ότι δεν επικοινωνώ και ότι είμαι αλλού.

Είπα στη Νικολέτα ότι η έννοια της είναι να πάρει τον πόντο για να χορέψει. Η Νικολέτα κάνει ότι σκουπίζει για να τραγουδάει και να χορεύει. Είναι φιδίσια αυτά τα πράγματα, από γυναίκα προς γυναίκα. Είχαν στρατηγική, ήθελαν να ρίξουν την ψυχολογία μου».

Για το αν την έβρισε τελικά η Καρολίνα, όπως είχε πει η Χριστίνα, με τη λέξη με τέσσερα γράμματα, η Μαριάνθη είπε: «Μου είπε η Χριστίνα ότι άκουσε την Καρολίνα να λέει αυτή τη λέξη για μένα. Ρώτησα την Καρολίνα εάν το είπε αυτό για μένα και δεν μου απάντησε. Αυτό σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά της».

Για την παρέα που κάνανε με τον Τριαντάφυλλο είπε: «Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά γιατί δεν μας μιλούσε κανένας. Ήμασταν τα μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που τους έταξε ο Τριαντάφυλλος ήθελα να γελάσω, δεν μπορούσα να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών, θα πει και τη χαζομάρα του…».

Για το φαγητό που βρήκε στο δάσος και έφαγε: «Πέσανε εννέα άτομα πάνω μου. Όλοι βρίσκουνε φαγητό, δεν όφειλα να το μοιραστώ. Βρήκα στο δάσος φρούτα, ήταν και ο Ασημακόπουλος μαζί μου κι έφαγε κι εκείνος. Ο Κόρο καυχιέται για τις κατακτήσεις του, το μπαρ στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια του και τα σπίτια των διασήμων. Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι. Μου το έλεγε και η Σοφία.

Ο Ηλίας επηρεάζεται από τους υπόλοιπους και την Καρολίνα που κοιμούνται μαζί. Η Καρολίνα λέει ότι είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να παίρνει λίγο ύψος μπροστά μου. Ο Ασημακόπουλος έχει καλή ψυχή, είναι αγαθός και επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα να κάνει κάτι μόνη της, πάει εκείνος για ξύλα και της ανοίγει και την καρύδα.

Η Νικολέτα βγάζει ένα υπερβολικό νάζι, όχι μόνο στον Παύλο, αλλά σε όλα τα αγόρια. Την Καρολίνα την νοιάζει να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να έχει ωραία πλάνα. Η Νικολέτα και η Ελένη την επικροτούσαν για τα πλάνα που της έκαναν»!