Μαριάνθη Κάσδαγλη: Από το Survivor, πανέμορφη υποπλοίαρχος σε πλοίο στις Κυκλάδες

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και τώρα που το ριάλιτι επιβίωσης, τελείωσε, επέστρεψε στην εργασία της.

Σύμφωνα με το cyclades24, είναι στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Feeries «Super Ferry 2», όπου το τοπικό μέσο εντόπισε την Υποπλοίαρχο στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο.

Μάλιστα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε στο cyclades24 και στην ερώτηση για το ότι επέστρεψε στην εργασία της, είπε το εξής: «Δεν το άφησα ακριβώς, απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να προχωρήσει το θέμα με το Survivor και να συμμετέχω στο παιχνίδι».

«Με αναγνωρίζουν και μου ζητούν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου»
«Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί πέρα το γεγονός ότι είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και πριν το Survivor και θέλω να ολοκληρώσω. Να καταφέρω να ολοκληρώσω το κομμάτι που θέλω και να δω πως θα προχωρήσω και θα συνεχίσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ότι έχω αρχίσει και γι αυτό το λόγο είμαι εδώ τώρα», προσέθεσε.

Ερωτηθείσα για το πώς την αντιμετωπίζει κανείς όταν τη δει, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, σχολίασε πως «είναι μια τουριστική γραμμή, έρχεται αρκετός κόσμος καθημερινά για μετάβαση σε διάφορα νησιά και υπάρχουν φορές κατά τη φόρτωση και εκ φόρτωση όταν βρίσκομαι κάτω στον καταπέλτη, που ο κόσμος με αναγνωρίζει, ή μέσα στο πλοίο για να πάω στη γέφυρα και την καμπίνα μου. Πάλι με αναγνωρίζουν και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και μου ζητούν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου».

Θα ασχοληθεί με την τηλεόραση;
Επίσης, δήλωσε πως «θέλω να ολοκληρώσω τους στόχους και μελλοντικά έχοντας κάνει ένα μεταπτυχιακό βλέπω ότι ποτέ δεν πας χαμένος από εργασία στον χώρο της ναυτιλίας. Από εκεί και πέρα η τηλεόραση είναι κάτι στο οποίο μπορεί να εμφανίζομαι περιστασιακά, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ένα πρόσωπο που μπορεί να είμαι στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι συνήθως ποντάρουν σε ανθρώπους που έχουν κάποια πείρα. Γενικά προτεραιότητα μου είναι ο χώρος της ναυτιλίας και μονάχα αυτός».

Πηγή: iefimerida.gr