Η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του Κώστα Δόξα, έκανε μια νέα ανάρτηση για την καταγγελία της.

Πριν από έναν χρόνο, κι ενώ το #metoo στην ελληνική celebrity κοινότητα είχε μόλις ξεσπάσει, με καταγγελίες κατά ηθοποιών όπως οι κ.κ. Κιμούλης, Λιγνάδης και Φιλιππίδης, με τον δεύτερο να προφυλακίζεται στην Τρίπολη, η είχε προβεί κι εκείνη σε μια καταγγελία στο Instagram.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, με τον οποίο έχουν μαζί ένα παιδί, είχε καταγγείλει τον τραγουδιστή για σωματική βία εις βάρος της και είχε ακολουθήσει και τη δικαστική οδό, με τη νομική τους διαμάχη να βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκείνη την περίοδο ο Κώστας Δόξας μόλις είχε ξεκινήσει στο All Star και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Τώρα, η έκανε ξανά μια ανάρτηση στο Instagram όπου κάνει έναν πρώτο απολογισμό σε αυτή την επέτειο από την καταγγελία της.

«Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, πήρα την απόφαση να καταθέσω δημόσια την προσωπική μου ιστορία και να μοιραστώ ένα αρκετά επώδυνο βίωμα μου. Αυτό που με ώθησε να το κάνω ήταν η εσωτερική μου ανάγκη να αποτινάξω από πάνω μου κάθε είδος ενοχής, να είμαι πάλι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι στον καθένα. Αφού το εξωτερίκευσα και το πραγμάτωσα σε λέξεις, διαπίστωσα πως πέρα από σκληρό, δυστυχώς είναι και αρκετά κοινό.

Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα με τις ιστορίες ανθρώπων, γυναικών κυρίως, που υφίστανται βία από κακοποιητικούς συντρόφους και συζύγους. Έχουμε ανοίξει λοιπόν ένα διάλογο που πάντα με βρίσκει να εξηγώ πόσο σημαντικό είναι πρωτίστως να αναγνωρίζουμε εγκαίρως τα σημάδια μιας κακοποιητικής σχέσης.

Γιατί δυστυχώς έρχονται πάντα με ωραίο περιτύλιγμα και σε μπερδεύουν. Ένα δεύτερο σημείο είναι τι οφείλει μια γυναίκα να κάνει και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει από τη στιγμή που θα το αποφασίσει.

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το μεγάλο βήμα και να σπάσει τα δεσμά, πόσες φορές πιστεύεις η πείθεσαι και ξανά δοκιμάζεις και πάντα απογοητεύεσαι όλο και περισσότερο. Σε πιστεύω όταν μου εξηγείς πόσο δειλιάζεις να αλλάξεις ζωή. Πώς θα βγεις να δουλέψεις. Πώς να βιοποριστείς. Δεν αμφισβητώ το φόβο σου και για αυτά.

Αντιθέτως τον σέβομαι. Όμως αν τα ζυγίζεις ο… άλλος φόβος είναι μεγαλύτερος. Και ξέρεις γιατί δεν έχεις τον έλεγχο. Όταν όμως πάρεις την απόφαση θα ανακτήσεις και πάλι τον έλεγχο του εαυτού σου. Και θα σου αρέσει που θα σε ξανά γνωρίσεις, γιατί ξέρω πολύ καλά πόσους έχεις χάσει. Και αρχίζεις έτσι να σε αγαπάς είτε ξαναείπε πρώτη φορά!».

View this post on Instagram

A post shared by Maria Delithanasi (@missdivablondie)

Πηγή:media-insider.gr