Μαρία Χάνου: Γιατί όλοι στο Instagram σχολίασαν την ομοιότητα με τον πατέρα της σε αυτή τη φωτογραφία
Www.true.gr

Μαρία Χάνου: Γιατί όλοι στο Instagram σχολίασαν την ομοιότητα με τον πατέρα της σε αυτή τη φωτογραφία

«Ολόιδιος η Μαρία», «Η κόρη σας καρμπόν, ίδιο βλέμμα»: Μια φωτογραφία του Ταξιάρχη Χάνου στο Instagram από το παρελθόν ήταν αρκετή για να δείξει την ομοιότητά του με την κόρη του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Χάνου.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό από σχόλια τονίζοντας τα κοινά που έχουν στην φυσιογνωμία τους πατέρας και κόρη.

Η Μαρία Χάνου, μεγαλωμένη σε σπίτι ηθοποιών (σσ. μητέρα της είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μυήθηκε από νωρίς στον κόσμο της υποκριτικής.

Για άλλη μια σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ενώ κάνει σταθερά βήματα και στον θεατρικό κόσμο.

Ο Ταξιάρχης Χάνος σπάνια δημοσιεύει προσωπικές του φωτογραφίες.

Αυτό το flashback από το παρελθόν σίγουρα δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια απήχηση.


Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ταξιάρχης Χάνος και δείχνει την ομοιότητα με την κόρη του. 

Ο Ταξιάρχης Χάνος ίσως δεν περίμενε ότι η φωτογραφία που τράβηξε από το συρτάρι των αναμνήσεών του θα θύμιζε τόσο έντονα στους διαδικτυακούς του φίλους την φυσιογνωμία της κόρης του, Μαρίας.

Είναι σπάνιες οι φορές που δημοσιεύει προσωπικές του φωτογραφίες και όταν το κάνει αυτές συγκεντρώνουν την προσοχή των followers του γιατί πάντα έχουν κάτι ξεχωριστό να εκφράσουν.


Η Μαρία Χάνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το 2016 είχε μιλήσει για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι είναι κόρη ηθοποιών:

«Έχω πάει σε οκτώ οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν με πήραν σε καμία. (…) Δεν το κρύβω, αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, «Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;». Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά. Θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια, για να τα καταφέρω με την αξία μου»

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr