Μαρία Μπακοδήμου: Το τέλος της σχέσης της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το σήμερα
Www.true.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Το τέλος της σχέσης της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το σήμερα

Υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για πολλά χρόνια, σχεδόν είκοσι και εδώ και λίγο καιρό ο καθένας τους τραβάει χωριστούς δρόμους.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι πια μαζί αλλά εκείνο που θέλουν να μάθουν πολλοί είναι ποια είναι η πραγματική τους σχέση σήμερα, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

Η παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για αυτή τη σχέση που όπως παραδέχεται, τη στιγμάτισε. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Η πολύχρονη συνεργασία σου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο που ξεκίνησε τότε και διήρκησε 18 χρόνια τι σου έχει αφήσει ουσιαστικά;

Πολύχρονη τηλεοπτικά, γιατί η σχέση μας προϋπήρχε. Και στα έντυπα και στο ραδιόφωνο είχαμε παράλληλες πορείες. Μου έχει αφήσει ωραίες αναμνήσεις. Χρόνια που στην τηλεόραση υπήρχαν χρήματα, γίνονταν μεγάλες παραγωγές και όταν ζητούσες πράγματα σε δημιουργικό επίπεδο μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Μου άφησε και μια γλύκα, καθώς πρόκειται για μια σχέση ζωής που παντρεύτηκε με το επάγγελμα και ήταν μοναδικό να δουλεύεις με κάποιον που αγαπάς και είναι σχεδόν οικογένειά σου.


Γιατί αποφασίσατε να χωρίσουν οι δρόμοι σας επαγγελματικά;

Για μένα υπήρξε η ανάγκη του επαναπροσδιορισμού. Όταν από τα 25 φτάνεις στα 45, έχεις αλλάξει και ως άνθρωπος. Δύο άνθρωποι δεν ωριμάζουν με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας απορροφά διαφορετικά τους κραδασμούς της ζωής. Έτσι ένα ντουέτο είναι πολύ δύσκολο να είναι στην ίδια συχνότητα στη διάρκεια των χρόνων.

Φοβήθηκες όταν χωρίσατε τηλεοπτικά για το πώς θα σε υποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια;

Όχι. Ήταν συνειδητή απόφαση. Αν δεν με υποδέχονταν καλά, σήμαινε πως πλέον δεν έχω χώρο στην τηλεόραση, άρα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Και αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Θα ήταν μια εξέλιξη της ζωής.


Και ο Φώτης φέτος κάνει τηλεπαιχνίδι. Πώς σου φαίνεται το Divided;

Δεν έχω προλάβει να το παρακολουθήσω. Φαντάζομαι θα είναι καλό, γιατί ο Φώτης είναι καλός παρουσιαστής.

Πώς είναι η σχέση σου με τον Φώτη σήμερα;

Η σχέση μου με τον Φώτη είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που πάντα θα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Όλοι μας τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει το τέλος μιας εποχής. Βρεθήκαμε μπροστά στο κλείσιμο κύκλων και στο άνοιγμα καινούργιων. Κάπως έτσι εγώ κι ο Φώτης έχουμε τώρα τη σχέση που αναλογεί στον τρόπο που εξελιχθήκαμε και οι δυο μας.

πηγη: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr