«Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι και μας έπιασε επ’ αυτοφώρω»!

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση; Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο Power of love και τις στιγμές που έζησε μέσα στο παιχνίδι.

Ο πρώην Power of love, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του έρωτα και έκανε αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι ανάμεσα στα ζευγάρια.

Το δεύτερο είναι πιο σκληρό γιατί οι παίκτες είναι υποψιασμένοι και σε δύο εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Εγώ μπήκα καθαρός και ήθελα να βγω καθαρός. Η παραγωγή δεν μας έβαζε να τσακωνόμαστε. Δεν ήταν τίποτα στημένο και στο λέω από προσωπική εμπειρία. Τίποτα δεν ήταν στημένο, τουλάχιστον σε εμάς. Έχουμε πληρωθεί κανονικότατα. Δεν ξέρω όμως για τα δύο μεγάλα έπαθλα, του Πάνου και της Στέλλας.

Υπήρχαν “νεκρά” σημεία για τις κάμερες και κάποια στιγμή τα ανακάλυψαν. Ήταν ο Δώρος με την Αθηνά και λέω “ρε Δώρο, κλείσε την πόρτα”. Μας έπιασε η Μαρία επ’ αυτοφώρω και βάλανε κάμερα κι εκεί.

Απαγορευόταν ρητά να βρεθείς με τις κοπέλες. Εγώ να πάω να πιω έναν καφέ έξω θα έπρεπε να έχω συνοδεία από σεκιούριτι. Ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα. Έχει ακουστεί ότι στους Τούρκους παίκτες είχαν βάλει τσιπάκια. Έτσι έχει ακουστεί, δεν ξέρω αν ισχύει», είπε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε το βίντεο:

youweekly