Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε, η Βρισηίδα Ανδριώτου διαπληκτίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό παρακολούθησε λεπτομερώς η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά και, φανερά εκνευρισμένη με τη Βρισηίδα, τοποθετήθηκε για το συμβάν στον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα.

«Το πιο τρομερό απ’ όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλά για σεβασμό. Δηλαδή αν προτρέξουμε σε ένα πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η ιδιά δεν έχει σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, ό,τι και να έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση. Ούτε με τσακωμούς μπορείς να το λύσεις, ούτε να επιτίθεσαι στον άλλον λεκτικά.

Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δηλαδή δε μπορείς να είσαι όλη μέρα μαζί και να είσαι τσακωμένος. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δύο αναφέρεται. Η ίδια δεν είπε πως έχει απομακρυνθεί από τον Άρη επειδή είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Οπότε τώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά; Γενικότερα από την μέρα που μπήκε ο Άρης, είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Αυτή πριν από λίγες μέρες είπε πως απομακρύνθηκε γιατί δεν… Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθεί ή θες να κάνετε παρέα;» είπε η Μαρία Αντωνά, φανερά εκνευρισμένη.

Πηγή: glance.gr