Μάνος Γαβράς: «Το έχω βάρος που ο πατέρας μου “έφυγε” και εγώ είχα να τον δω ένα χρόνο»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Γαβράς στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τις γνωριμίες με μεγάλους σταρ, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», είπε αρχικά ο Μάνος Γαβράς.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική ο Μάνος Γαβράς αποκάλυψε ότι, «δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway».

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του.

«Φυσικά και έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω. Οι δύο δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν στην Αμερική. Ένιωθα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και δε θα κάνω τίποτα. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο», ανέφερε.

Αναφερόμενος στα παιδικά βιβλία που έγραψε, ο ίδιος είπε ότι «Ήθελα να επικοινωνήσω με τη νέα γενιά, τα παιδιά».

«Θα γίνω πατέρας σύντομα πιστεύω. Σκέφτομαι το μπαμπάς περισσότερο, όχι το σύζυγος», κατέληξε ο Μάνος Γαβράς.

Δείτε το βίντεο

πηγη: fumara.gr